Bitcoin HaberleriAltcoin Haberleri

Rusya’da Bitcoin ATM sayısında yükseliş devam ediyor! Ülkede 2023’te kaç BTC ATM’si olacak?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Şubat ayında Ukrayna’yı işgal harekatına başlayan Rusya, savaşla birlikte ekonomik yaptırımlara maruz kaldı. ABD ve Avrupa Birliği (AB) ülkeleri öncülüğünde uygulanan yaptırımlar karşısında finansal olarak köşeye sıkışmaya başlayan Rusya, gelen bu yaptırımlar sonrasında bir dönemler karşısında durduğu kripto paralara yönelmeye başladı. Kripto para alanında hükümet olarak önemli adımlar atan Rusya’da, bu dönüşümün bir parçası olarak Bitcoin (BTC) ATM sayısı da ciddi oranlarda artmaya başladı. Özellikle de başkent Moskova’da Bitcoin veya kripto ATM sayısı giderek artıyor.

EN ÇOK BTC ATM’Sİ MOSKOVA’DA

Bitcoin Atm Moscova

Rusya’daki yerel kaynaklar tarafından aktarılan verilere göre artan kripto para ilgisi sonrasında Bitcoin ve kripto paralar için kullanılan Bitcoin ATM sayısında da artış devam ediyor. Tam sayı verilmemiş olsa bile Rusya genelinde ve özellikle başkent Moskova’da, Bitcoin ATM sayısında artış gözleniyor. Ülkede yeni Bitcoin ATM’leri kurulmaya devam ederken, en fazla ATM de Moskova’da bulunuyor. Kaynaklara göre bu yıl Moskova’da 14 yeni Bitcoin ATM’si kuruldu ve ülke genelinde toplam Bitcoin ATM sayısı da 52’ye yükseldi.

2023’TE PATLAMA BEKLENİYOR

Elde edilen veriler, Bitcoin ATM sayısının Rusya nüfusu ele alındığında az gibi görünmesine neden olabilir ancak Bitcoin ATM’lerinin sayısının Rusya genelinde ve özellikle de 2023 yılında, yaptırımların bir sonucu olarak patlama yapması bekleniyor. Ülkedeki Bitcoin ATM’leri, kullanıcılara kredi kartları ile kripto para alma imkanı sunuyor. Ancak bu ATM’lerde henüz nakit çekme işlemi yapılamıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.