HaberlerTüm Haberler

Sam Bankman-Fried, FTX’in Kripto Paralarını Geri Almak İstiyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried (SBF), yasaklı fonlarının geri ödenmesini talep ediyor ve talebinin kanıt olmadığını savunuyor.

FTX’in ölümü, bir önceki yılın olası en kötü sonuçları arasındaydı. Kripto para piyasası bu çöküşün bir sonucu olarak hızla düştü. FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried, tüm bu prosedürlerin merkezi olarak kabul edildi ve yasal süreçlerin merkezine yerleştirildi. Ancak SBF, delillerin yetersiz olduğu gerekçesiyle mahkemeden alıkonan paraların serbest bırakılmasını ister.

Sam Bankman-Fried, Ftx'In Kripto Paralarını Geri Almak İstiyor!

Sam Bankman-Fried Parası İçin Mahkemeye Başvurdu

FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried’in (SBF) önüne yasal prosedürler kapsamında bir varlık bloğu yerleştirildi.

SBF’nin savunma ekibi, şirket aleyhindeki iddiaları destekleyecek yeterli kanıt olmadığını ileri sürdü. Delil yetersizliğinden dolayı, avukatlardan SBF’nin FTX tarafından tutulan varlıklarına erişmeleri istendi.

Yargılama kapsamında yeniden düzenlenen FTX tarafından SBF varlıklarına bloke konulmuştur. Bu, mahkemenin yasal prosedüründe bir adım olarak gösterildi.

SBF avukatları, SBF’nin varlıklara erişiminin olmadığını ve kanıtların yetersiz olduğuna işaret ederek kefalet gerekliliklerini eleştirdi. Avukatlar, bu duruma cevaben kefalet kısıtlamalarının gevşetilmesini istedi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.