Ethereum Haberleri

Santiment Raporu Ethereum Yatırımcısını Heyecanlandırdı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralarda büyük değer kaybına yol açan FTX iflasıyla birlikte Kasım ayı yatırımcılar için adeta bir kabus gibi geçti. Kripto piyasasını olumsuz etkileyen olaylar, sektör açısından hala ciddiyetini koruyor. Yatırımcılar ise bu süreçte kripto paraların ne zaman toparlanma sinyalleri göstereceğini merak ediyor. On-chain analitik platformu Santiment, kripto sektöründeki son durumu değerlendi. Santiment analistleri, özellikle Ethereum balinalarının son hamlesine dikkat çekerek yatırımcıları heyecanlandıran bir detaya dikkat çekti.

Ethereum Balinaları Ekleme Yapıyor

Ethereum Balinaları

Zincir üstü veri analiz platformu Santiment, kripto para piyasası genelinde panik havası olsa da Ethereum balinalarının birikim yapmaya devam ettiğini raporladı. Usta analistlere göre ETH balinaları piyasadaki panik ortamını fırsat bilerek cüzdanlarına ETH eklemeyi sürdürdü. En büyük ikinci kripto para birimi Ethereum yatırımcılarını heyecanlandıran bu raporun ardından gözler ETH fiyatına çevrildi. Santiment analistleri 2020 yılından verdikleri örnek ile ETH’de büyük bir yükseliş olabileceği ihtimaline değindi.

ETH Fiyatı Yüzde 50 Artabilir

Santiment sosyal medya hesabından paylaşım yapan analistler, Ethereum balinalarının hareketini 2020 yılındaki harekete benzetti. Bu şekilde ETH toplayan balinaların ardından haftalar içinde fiyatta yüzde 50 oranında bir artış yaşanmıştı: “Kasım ayı itibariyle Ethereum balinaları yeniden birikim yapmaya başladı. Balinalar, Ethereum arzının %1,9’unu 3 hafta içinde satın aldı.” Coinnews haber sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.