Haberler

SEBA Bank’tan Ethereum Staking Hamlesi!

İsviçre merkezli bir kripto para platformu olan SEBA Bank, kurumsal müşteriler için bir Ethereum staking çözümü tanıttı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

SEBA Bank’tan Ethereum Staking hamlesi. İsviçre merkezli bir kripto para platformu olan SEBA Bank, kurumsal müşteriler için bir Ethereum staking çözümü tanıttı.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, kurumların kullanımına sunulacak olan staking hizmeti, kullanıcıların ETH varlıkları üzerinden aylık olarak ödül kazanmalarını sağlıyor.

SEBA Bank, Ethereum İçin Önemli Bir Adım Attı

Bu ayın ortasında gerçekleşmesi beklenen bir sonraki Merge etkinliği öncesinde SEBA Bank, kurumsal müşterileri için Ethereum staking hizmetlerini etkinleştirdi.

Seba Bank’tan Ethereum Staking Hamlesi!

SEBA Bank’a göre, ticari müşterileri için sunduğu staking çözümü, kullanıcılarının ETH varlıkları üzerinden aylık ödüller kazanmalarını sağlıyor. SEBA’ya 32 ETH’den (veya 48.500 $) fazla para yatıran herkes, bir banka tarafından sağlanan bir doğrulayıcı alacak.

Bankanın teknoloji ve müşteri çözümleri başkanı Mathias Schutz yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Ethereum staking hizmetlerimizin piyasaya sürülmesi, kurumsal yatırımcıların ağın geleceğini güvence altına almada kilit bir rol oynamasını sağlayacak

Merge, karmaşıklığına rağmen Ethereum ekosistemi ve hatta bir bütün olarak kripto para birimi endüstrisi için gereklidir. İştirakler, Ethereum’un 15 Eylül’de Proof of Stake konsensüsüne geçmesi beklense de hizmetlerini güncelliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.