HaberlerKripto Para Birimleri

SEC, Kripto Paraları 2022 Denetim Öncelikleri Kapsamına Aldı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

SEC, kripto paraları 2022 denetim öncelikleri kapsamına aldı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu‘na (SEC) göre, kripto varlıkları, bilgi güvenliği, özel fon sektörü ve çevresel, sosyal ve yönetişim konuları, 2022’de komisyoncular ve yatırım danışmanları gibi piyasa oyuncuları için en önemli inceleme hedefleri arasında yer alıyor.

Sec, Kripto Paraları 2022 Denetim Öncelikleri Kapsamına Aldı
Sec, Kripto Paraları 2022 Denetim Öncelikleri Kapsamına Aldı

SEC’in inceleme bölümü, fonların vekil oylarının ESG ile ilgili açıklamaları ve yetkileri ile tutarlı olup olmadığını ve ayrıca ESG’nin yanlış beyanlarının (çevresel, sosyal ve yönetişim) dikkate alınıp alınmadığını inceleyecektir. Demokratların 2021’de SEC‘in kontrolünü ele geçirmesinden bu yana, iklim değişikliği ve kripto para biriminden kimlik avı ve diğer siber saldırılarla başa çıkma protokollerine kadar ABD pazarlarının en üst düzey düzenleyicisi için önemli öncelikler olarak bir dizi sorun ortaya çıktı.

SEC denetçileri, SEC’e göre kripto varlıkları için saklama düzenlemelerinin yanı sıra kripto satış, danışmanlık ve ticarete odaklanacaklar. Yatırım danışmanları, ajansın 2022 testleri için tahminine göre portföy stratejilerini, risk yönetimini, açıklamaları ve çıkar çatışmalarını değerlendirmeyi planlıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.