HaberlerAltcoin Haberleri

SHIB Fiyat Tahminleri! Shiba Inu Neden Yükseliyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz haftalarda rekor üstüne rekor kıran Shiba Inu (SHIB), satış baskısıyla %60 geri çekilerek yatırımcısını üzmüştü. Satış baskının azalmasıyla SHIB fiyatı yeni bir yükseliş başlattı.

SHIB Fiyat Tahminleri

Lider kripto para birimi Bitcoin’in yeniden 60.000 doların üstüne çıkma sinyali vermesi yatırımcıları şimdiden heyecanlandırdı. Çünkü son rallisinde SHIB, 0.000088 dolar bölgesini geçerek başından bir sıfır daha silmeyi amaçlıyordu. Bitcoin’in yeniden yakalayacağı bir ATH,  SHIB fiyatına da katkı sağlar. Nihayetinde birçok insana güven vermese de işin içinde %1000 artış fırsatı bulunuyor.

Shib Fiyat Tahminleri
Shib Fiyat Tahminleri

SHIB kısa vadede 0.00004687 seviyesinin üzerinde tutunmaya çalışacaktır. Sonrasında 0.000055 hayati desteğini yeniden kazanarak, yükselişe kaldığı yerden devam ettiğini göstermeye çalışacaktır. Olası bir negatif senaryoda yaşanacak geri çekilme ile  0.000035 dolara kadar sert bir düşüş gerçekleşebilir fakat hem yatırımcıların genel yönelimi hem de piyasanın yönü bu ihtimali aa indiriyor.

Shiba Inu (SHIB) Neden Yükseliyor

SHIB fiyatının yükselmesinin iki ana etkeni bulunuyor. ilk etken SHIB yatırımcı sayısının 1 milyon kişiyi aşmış olmasıdır. Yazının kaleme alındığı sırada  %27,51 yükselişle SHIB 0.00004469 dolardan alıcı buluyor ve hala yükselmeye devam ediyor.  Şu anda, 1 milyondan fazla SHIB yatırımcısı fonlarını son zamanlarda %60 oranında geri çekilen meme tokeninde tutmayı seçiyor. Özellikle Ethereum balinalarının yaptıkları alımlar yatırımcıları riske karşı iştahlandırdı. Bununla beraber lider Bitcoin’in yeniden toparlanıyor olması SHIB topluluğunu heyecanlandırıyor.

Güçlü satış baskısıyla 0.000035 sınırına kadar dayanan fiyatın artık dibi gördüğünü inanan çok fazla yatırımcı var. Aktif cüzdanların 1 milyon sınırını aşması da bunu destekliyor. Fiyat BTC hareketlerine bağlı olarak buradan yeniden yukarı çıkabilir. Meme tokenların fiyatını besleyen ana unsur topluluk coşkusudur. Eğer projeler kendi topluluğunu dinç ve heyecanlı tutabilirse, elbette bu durum fiyatlarına da yansır. Şaka coinlerdeki alternatiflerin artıyor olması Dogecoin için işte bu yüzden negatif bir etki gösterdi. İlk olarak DOGE etrafında kenetlenen kitleler artık kısa vadede zengin olmak ümidiyle SHIB, Floki, DogeBaby benzeri sayısız alternatife yönelmiş durumda.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.