Altcoin HaberleriHaberler

SHIB Fiyatı Yükseliyor! İşte Shiba Inu Yatırımcılarının Beklediği Gelişme!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Inu (SHIB), birkaç ayın en düşük seviyesi olan 0.00001704’ten %70’in üzerinde bir oranla toparlandı. Popüler şaka kripto para birimi SHIB‘in yakın zamanda bu gelişmeyle hızla artabilir! Peki Shiba Inu yatırımcılarının uzun zamandır beklediği pozitif gelişme nedir?

SHIB Fiyatı Yükseliyor!

CoinGecko verilerine göre, Shiba Inu son 24 saatte yaklaşık %25 arttı. Yazım sırasında, meme coin 0.00002790 dolardan işlem görüyordu. Öte yandan, rakip şaka kripto para birimi olan Dogecoin (DOGE) son 24 saatte %7 arttı.

Shiba Inu işlem hacmi de 2,4 milyar doları aştı. Son 24 saat içinde SHIB, en çok işlem gören altıncı kripto para birimi haline geldi. Shiba Inu, ABD’nin en büyük kripto para borsası olan Coinbase’de üçüncü sırada yer alıyor.

Shib Fiyatı Yükseliyor!
Shib Fiyatı Yükseliyor!

Shiba Inu, son fiyat artışlarının bir sonucu olarak piyasa değeri açısından 14. sıraya yükseldi ve Poligon’un (MATIC) önüne geçti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Meme Coin Nedir? Meme Coin’ler Nereden Satın Alınır?

Shiba Inu Yatırımcılarına Müjde!

Yakın tarihli bir Medium blog gönderisinde, işletmeler için bir blok zinciri çözümleri sağlayıcısı olan Unification Foundation, Shiba Inu layer2 ölçeklendirme çözümü olan Shibarium‘un halka açık bir test ağının “çok yakında” yayınlanacağını açıkladı.

Shibarium‘un özel test ağı ikinci versiyonu daha önce yayınlanmıştı. Geliştirici Eric M, Aralık ayında Shibarium’un tamamen işlevsel olması için birkaç şeye ihtiyacı olduğunu belirtti. Bundan önce, topluluğa uzun zamandır beklenen ölçeklendirme çözümünün kısa süre içinde kullanıma sunulacağına dair güvence verdi. Shiba Inu geliştiricileri “başarıyı garanti edemedikleri” için proje için net bir son tarih belirlemediler. Bu açıkça Shibarium’un serbest bırakılmasının “süresiz olarak” erteleneceği korkusunu yaratmıştı.

Shiba Inu, Ethereum ağının üzerine inşa edilmiş bir ERC-20 tokeni olduğundan, birçok yeni başlayanın karşılayamayacağı yüksek gaz ücretlerine sahiptir. Bu nedenle birçok insan, işlemler çok daha hızlı ve daha ucuz olacağından Shibarium’un en popüler meme tokenlerinden biri için bir oyun değiştirici olacağına inanıyor. Böylece Shiba Inu oyun için optimize edilmiş olacak.

Shibarium Gelişmeleri
Shibarium Gelişmeleri

Shibarium Gelişmeleri

Shiba Inu anonim kurucusu Ryoshi, Bone ShibaSwap’ın (BONE) Shibarium’un birincil çift tokeni olacağını belirtti. Ayrıca layer2 çözümünün ademi merkeziyetçilik fikirlerini izleyeceğini belirtti. Shiba Inu’nun geliştiricileri, Ethereum ve Shibarium üzerinde çalışacak algoritmik bir stabilcoin olan SHI’yi de yaratmayı planlıyor.

Unification Foundation‘dan yapılan açıklamada, beklenen gelişmenin artık son derece yakın olduğu ortaya çıktı. Shibarium’un halka açık test ağının piyasaya sürülmesiyle, SHIB tokeninin fiyatı fırlayabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.