HaberlerAltcoin Haberleri

Shiba Coin’den Müjde! İşte Detaylar!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Coin’den müjde! işte detaylar. Piyasa değerine göre, Shiba Inu (SHIB) şu anda ikinci en büyük meme tokeni konumundadır. Yatırımcılar en son müjdeli habere sevindi. SHIB ekibi, metaverse ve DEX de dahil olmak üzere çeşitli alanlarda, basit bir meme tokenden daha fazlası olmak istedikleri için girişimler oluşturdu. Çalışırken yeni müjdeli haberler alındı.

SHIB Wikipedia

FUD’lar ve yanlış bilgilerle mücadele etmek için Shiba Inu (SHIB) Ekibi SHIB Wikipedia üzerinde çalışıyor. Raporlara göre, Shiba Inu (SHIB) ekibi, projeyle ilgili dolandırıcılığı ve yanlış bilgileri ayıklamaya yardımcı olmak için “SHIB Wikipedia” oluşturmaya çalışıyor. Ayrıca grup, Woofpaper v3 ve Shibarium Documentation’ı geliştiriyor. Shiba Inu ekibi, kullanıcılara uygun bilgileri tek bir yerde verme konusunda hala sorun yaşıyor.

Shib Wikipedia

Shiba Inu Wikipedia projesinin temel amacı, ekosistemin itibarına zarar veren suçlamaları, iddiaları ve dolandırıcılıkları durdurmaktır. Bu çalışma, Shib Trophias isim plakası SHIB Resmi Savunma Ekibi Alfa üyesi tarafından resmi olarak onaylanmıştır. Ayrıca Woofpaper v3 ve Shibarium Documentation’ın gelecekteki wiki bölümüne dahil edileceğini açıkladı.

Shiba Coin’in  Son Durumu

SHIB şu anda 0.00001181 dolar fiyatla işlem görüyor. SHIB’nin piyasa değeri bir süredir düşüyor ve geçen ay 0.00001307 ile 0.000009681 dolar arasında dalgalandı. 2022’den diğer meme tokenleri kadar etkilenmedi, ancak hala ATH’nin  %86 altında. Son 24 saatte 488 milyon dolara düşen ticaret hacminde  %33’lük bir düşüş kaydedildi.
SHIB hacmi bir süredir düşüyor. Bu aynı zamanda piyasanın henüz eğilimini tam olarak tersine çevirmemiş olmasıyla da bağlantılı. Geçen yılki önceki iki önemli pazar sıçraması sırasında, SHIB önemli kazanımlar elde etti.

Belirteç yakma oranının sadece 24 saat içinde %414 artması, SHIB için bir başka iyi gelişme. Sadece 1 günde 225.199.416 SHIB yakıldı. Bu miktar önemsiz görünebilir, ancak tokenin  tutarlı bir yazma politikası vardır.
Toplam arzın 410.375.148.136.020’si şu ana kadar tüketildi. Vitalik Buterin’e aktarılan tokenlar bunun önemli bir bileşenidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.