Haberler

Shiba Inu 1 Doları Geçebilecek mi?

Geçen yıl, Shiba Inu %45.000.000 arttı. Çarşamba gününden itibaren odak noktası, gelecekteki yüzde artışları yapmaktan çok büyük bir dönüm noktasına ulaşmak.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçen yıl, Shiba Inu %45.000.000 arttı. Çarşamba gününden itibaren odak noktası, gelecekteki yüzdelik artışları yapmaktan çok büyük bir dönüm noktasına ulaşmak.

SHIB şu anki fiyatı 0,000002498, 24 saatin en düşük seviyesi 0,00002357 ve 24 saatin yükseği 0,00002534 ile aktif durumda.

SHIB’nin 1$ eşiğine ulaşması ve bunu aşması için aşağıdaki olaylardan en az ikisinin gerçekleşmesi gerekiyor.

Kripto paralar yakılma işlemi ile dolaşımdan çıkarılır. Ayrıca, daha az arz daha yüksek bir fiyatı destekler. Basit gerçek şu ki, bugün dolaşımda 1 dolarlık engeli aşmak için çok fazla SHIB tokeni var.

Mevcut dolaşım arzı 549 trilyon tokendir. Her bir token bir dolar değerinde olsaydı, kripto paranın piyasa değeri 549 trilyon dolardan fazla olurdu.

Shiba Inu, etkin bir şekilde rekabet edebilmek için kendisini yeniden markalaştırabilir. Bugünün zorluğu, uyum sağlamasıdır. Bu bir ERC-20 tokeni ve sadece firmalarda işlem yapmak veya ödeme yapmak için kullanılıyor.

Örneğin SHIB, merkezi olmayan uygulamaları barındıramaz. Bu, kripto para biriminin geleceği üzerindeki etkisini sınırlar.

Önemli ilerlemeler sağlamak için SHIB, meta veri tabanında varlığını hissettirmelidir.

Shiba Inu’dan yapılan son duyurular, şirketin sanal alemdeki projesinin bu yıl açıklanacağını belirtti.

Halkın sanal olarak arazi satın almasına izin verileceğini biliyoruz. Bu, diğer kavramların yanı sıra Sandbox ve Decentraland ile de ilgilidir.

Sonuç olarak, Shiba Inu bu durumda hiçbir şey üretmiyor. Proje başlar ve hatırı sayılır bir takipçi kazanırsa, SHIB’nin değeri katlanarak artabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.