Editörden SeçmelerAltcoin HaberleriHaberlerTüm Haberler

Shiba Inu (SHIB) Nedir, Avantajları Nelerdir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son dönemlerin popüler meme tokenlerinden  Shiba Inu  (SHIB)  borsa listelenmeleri ve listeleme söylentileriyle birlikte %50 üzerinde değer kazandı. Dogecoin katili olarak da anılan SHIB düşük maliyetli bir token olarak göze çarpıyor.  Kripto para piyasasını bir değirmene benzetebiliriz bu değirmene yeni dahil olan SHIB token nedir? SHIB Avantajları nelerdir gelin birlikte inceleyelim.

CoinMarketCap’e göre, Shiba Inu (SHIB) bir yaşından küçük olmasına rağmen, yazımızın kaleme alındığı sırada  zaten 15.098.100.511 doların üzerinde bir piyasa değerine sahip ve bu da onu piyasa değerine göre 13.en büyük kripto para birimi yapıyor.

Başka bir deyişle, SHIB token oldukça yenidir. Her token yalnızca 0,000039 dolar değerindedir. Bu, özellikle Bitcoin gibi köklü seçimlerin tek bir token için 60.000 dolardan fazlaya mal olduğu durumlarda, yeni kripto para yatırımcıları için cazip hale getiriyor.

Bir şeyin popüler olması onun iyi bir yatırım olduğu anlamına gelmez. Uzmanlar, kripto para piyasasına yatırım yapmadan önce çok fazla araştırma yapmanızı tavsiye ediyor.

Shiba Inu coini satın almadan önce yatırımcıların anlaması gereken başlıklar

  • Shiba Inu (SHIB) token nedir?
  • Shiba Inu (SHIB) token Avantajları Nelerdir?
  • Shiba Inu (SHIB) token riskleri Nelerdir?
  •  SHIB yatırımcıları nasıl karar verebilir?

Shiba Inu (SHIB) Nedir?

Shiba Inu, Ethereum blok zincirinde bulunan bir tokendir. “Ryoshi” olarak bilinen madalyonun gizemli kurucusu, projenin “merkezi olmayan kendiliğinden topluluk oluşturmada bir deney” olduğunu söylüyor.

Dogecoin birimlerinin maksimum sayısında bir üst sınır bulunmamakla birlikte, Shiba Inu birimleri için 1 katrilyonluk yüksek bir arz da olsa bir üst sınır vardır.

Hem Shiba Inu hem de Dogecoin, diğer viral yatırımları gibi yatırımcıların algılanan değerlerini çevrimiçi olarak ve toplumun başka yerlerinde tartıştıkları için değer kazandı. SHIB’in başarısının arkasındaki topluluğun bir parçası olarak uluslararası sohbet odaları, sosyal medya etkileyicileri ve internet viralleri listelenebilir.

Shiba Inu (SHIB) Avantajları Nelerdir?

Influencerlardan gelen desteğe ek olarak, Shiba Inu’nun cazibesi, stake etmekten pasif gelir elde etme arzusundan ve Dogecoin altına hücumun parçası olmayanları kaçırma korkusundan geliyor.

Gate Technology’nin baş pazarlama sorumlusu Marie Tatibouet, Dogecoin’in fiyatındaki artışın dalgalanma etkisinin Shiba Inu da dahil olmak üzere diğer viral tokenlerine yardımcı olduğunu ve kısa vadeli kazançlar için potansiyel yarattığını söylüyor.

Başka bir fayda daha felsefi olabilir. Tatibouet, “Birçoğu, Dogecoin ve Shiba Inu gibi viral tokenlerini şakadan başka bir şey olmayan projeler olarak görüyor.

Shiba Inu‘nun düşük fiyatı ile yatırımcılar, bir fast-food öğle yemeğinin maliyetini riske atarak içeri girebilirler. Bu nedenle, kripto para birimleriyle uğraşmak isteyenler için Shiba Inu, düşük maliyetli bir yol sunuyor.

Shiba Inu (SHIB) Riskleri Nelerdir?

Kripto para birimlerinin kendilerinin riskli bir varlık sınıfı olduğunu hatırlamak önemlidir. Bu varlık sınıfı içinde, Shiba Inu gibi spekülatif altcoinler daha da fazla risk taşıma eğilimindedir. Sadece risk toleransı yüksek olan yatırımcılar için dikkate değer.

Sarson Funds’ın pazarlama müdürü Jahon Jamali, “Kripto para birimleri ve bir bütün olarak dijital varlıklar hala gelişmenin yeni bir aşamasında” diyor. “Herhangi bir ortaya çıkan teknolojide olduğu gibi kazananlardan daha fazla kaybeden olacak.”

Shiba Inu ve diğer kripto para birimlerinde olduğu gibi dalgalanma en belirgin risk gibi görünüyor.

Tatibouet, viral token çılgınlığının uzun sürmesinin muhtemel olmadığını ve bazı yatırımcıların ilgi azalmaya başlarsa ani kayıplar görme potansiyeli bıraktığını söylüyor. Dogecoin’in son düşüşü iyi bir örnektir, çünkü Dogecoin hakkında sık sık yükseliş tweetleri yayınlayan Tesla CEO’su Elon Musk, Mayıs ayı başlarında “Saturday Night Live” programına ev sahipliği yaptıktan hemen sonra fiyatı düştü.

CoinFlip CEO’su Ben Weiss, “Shiba Inu’nun fiyatı kesinlikle daha da yükselebilir, ancak aynı kolaylıkla düşebilir ve birçok yatırımcıyı da beraberinde götürebilir” diyor.

[ccpw id=”10110″]

SHIBA Yatırımcıları Nasıl Karar Verebilir?

Sıkıcı görünse de ev ödevinizi yapmak, kripto para piyasasında veya başka bir yerde kötü bir yatırım yapmaktan korunmanın en iyi yollarından biridir.

Tatibouet, “Herhangi bir kripto para birimine yatırım yapmak istiyorsanız kapsamlı bir araştırma şart” diyor. “Bir hevese yatırım yapmak birçok kişi için büyük bir hüsranla son buldu.”

Kripto yatırımları için araştırma, madeni para arzını kontrol etmeyi ve teknik incelemeleri okumayı içerir. Weiss, kendi adına, birçok farklı kaynaktan fikir toplamayı öneriyor.

Weiss, “Çabuk zengin olmak için yatırım yapmayın, uzun vadede başarılı olacağına inandığınız şeylere yatırım yapın” diyor. ‘‘Borsada bir söz vardır ve gördüğüm kadarıyla kesinlikle kriptoya çevriliyor: Piyasadaki zaman, piyasayı zamanlamaktan daha iyidir.’’

UYARI: Yazımızda yer verilen bilgiler tamamen bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Kripto para yatırımcıları, kripto paraların yüksek volatiliteye sahip olduğunun bilincinde olmalı ve yatırımlarını araştırmaları doğrultusunda yapmalıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.