HaberlerNFT Haberleri

Shıba Inu NFT Koleksiyonu Piyasaya Sürülüyor: Shiboshi NFT Koleksiyonu SHIB Fiyatını Nasıl Etkiler?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son zamanların en popüler kripto paralardan Shiba Inu (SHIB), ekosistemini NFT koleksiyonu ile başka bir boyuta taşımayı planlıyor. Ryoshi tarafından açıklanan NFT koleksiyonu Shiboshi, ne süre piyasaya sürülecek? DappRadar verilerine bakılırsa ekim ayındaki SHIB ralllisinin akabinde NFT satışları üçüncü çeyrekte 10.7 milyar doları buldu.

Shiboshi Lansmanı Başladı!

Shiboshi NFT’lerinin piyasaya sürülmesi için resmi, somut bir tarih olmasa da Shiba Inu proje lideri Shytoshi Kusama, SHIB NFT‘lerinin ne süre ekosisteme kazandırılacağı mevzusunda güçlü sinyaller verdi. 5 Ekim tarihindeki bir blog yazısında Shytoshi şunları kaydetti:

NFT airdrop’unun ardındaki coşku, hayal edebileceğimiz her şeyi gölgede bıraktı ve onları gelecek hafta sizlere sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Bu bağlamda Shiboshi koleksiyonunun 11 Ekim ile 17 Ekim içinde piyasaya sürülmesi planlanıyor. Shytoshi, lansmanın adil olacağını ve her insanoğlunun dikkatini çekmeye çalışacaklarını aktardı.

Shiboshis 768X168 1

Bugün itibarıyla Shiba Inu tarafınca herhangi bir tarih duyuru edilmedi. Muhtemelen bu lansman, öncesinden duyuru edilecektir. Ancak heralde herhangi bir dijital ürünün sorunsuz ilerlemesini sağlamak adına gecikmeler yaşanabilir. Öte taraftan belirtmek gerekir ki bu şekilde bir duruma dair derhal derhal bir belirtli yok.

Shiboshi NFT’leri Nasıl Satın Alabilirim?

Shiboshi’ler yalnızca ShibaSwap üstünden satın alınabilecek. Piyasa sürülmesinin peşinden ilk 24 saat süresince kullananların Shiboshis satın almak için LEASH kullanmaları gerecek. Bundan sonrasında ETH üstünden bir ödeme gerçekleştirilecek. Shisboshi NFT’ler belirli katmanlara ayrılmıştır ve tutarları şöyledir:

  • 1-3000: 0.1 ETH 0.1525 LEASH/ $350
  • 3001-8000: 0.2 ETH/0.3051 LEASH/$700
  • 8001-10000: 0.3 ETH/0.4576 LEASH/$1050

Bununla birlikte işlemin gerçekleştirilebilmesi için gas tutarı ödemesi gerekecektir. Yatırımcılar Shiboshi’leri kişiselleştirmek isterse ek olarak 100 dolar değerinde SHIB yakmaları gerekmektedir.

Sevdiğiniz ünlerin NFT alan adına sahip olmak için Privapp.Network adresini ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.