HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Shiba Inu (SHIB), Ethereum Balinaları Tarafından Cüzdanlarda Tutuluyor!

İlk 1000 Ethereum balinası arasında Shiba Inu (SHIB) artık en sık kullanılan akıllı sözleşmelerden biri haline geldi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Inu (SHIB), Ethereum balinaları tarafından cüzdanlarda tutuluyor. İlk 1000 Ethereum balinası arasında Shiba Inu (SHIB) artık en sık kullanılan akıllı sözleşmelerden biri haline geldi. WhaleStats’tan gelen veriler, Ethereum balinalarının SHIB’yi geri tutmadan cüzdanlarında tuttuklarını gösteriyor.

Ethereum Balinaları Cüzdanlarında Shiba Inu (SHIB) Tutuyor

1.000 ETH balinası arasında en yaygın kullanılan akıllı sözleşme, önemli Ethereum sahiplerinin faaliyetlerini düzenli olarak izleyen WhaleStats’a göre Shiba Inu ekosistemindeki en iyi bilinen simge olan SHIB’dir.

Ek olarak SHIB, Ethereum içermeyen ilk 100 cüzdanda yer almaya devam ediyor. Ethereum balinalarının tüm portföyü açısından, SHIB %17,9 hisseye sahiptir. Bu, 45,4 trilyon SHIB’ye veya yaklaşık 404.7 milyon dolara eşittir.

İlk 100 balinanın ortalama dengesine baktığımızda 3,1 trilyon SHIB görüyoruz. Yaklaşık 36.6 milyon dolara Tekabül ediyor.

Shiba Inu Metaverse Shiba Lands

Bazı şirketler, SHIB’yi bir ödeme şekli olarak aktif olarak kabul etmektedir. Ayrıca bu işletmelerin sayısı her geçen gün artmaktadır. Bu, elbette, meme kripto para biriminin ne kadar yaygın kullanıldığı üzerinde önemli bir etkiye sahiptir.

Bilindiği kadarıyla Shiba Inu’nun metaverse‘i Marvel’in ortakları tarafından da geliştiriliyor.

Son olarak, SHIB’deki koşulları göz önüne alırsak,

Shiba Inu (SHIB), CoinGecko’dan gelen verilere dayanarak son 24 saatte %1.7 arttı. Bu haberin yazıldığı tarihte 0,000011763384 dolardan işlem gören Shiba Inu (SHIB), geçen hafta %6,8 değer kazandı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.