HaberlerAltcoin Haberleri

Shiba Inu (SHIB) Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının en popüler ikinci meme kripto  para birimi Shiba Inu (SHIB), ekim ayı ile birlikte yakaladığı yükseliş trendini devam ettiriyor. Son haftalarda önemli adımlar atan Shiba Inu, tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi.

Shiba Inu’dan Fiyat Rekoru

Shiba Inu topluluğunda Dogecoin katili olarak adlandırılan SHIB, Elon Musk‘ın tweet’i ile yükselişe geçti. Daha sonrasında ise Robinhood borsasının düzenlediği anketinde Shiba Inu’ya yer vermesi  bu artışa hız kazandırdı.

Shiba Inu’dan ATH Kutlaması!

Veri analizi platformu CMC verilerine göre SHIB 0.00003503 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesini belirlemişti. Shıba Inu, geçtiğimiz saatlerde tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselerek yeni ATH belirledi. Yeni gelen ATH ile birlikte Shiba Inu resmi Twitter hesabın, ATH’yi kutlayan bir paylaşım yaptı.

Shiba Inu (SHIB) Fiyatı  Güncel Durum

Popüler meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB), dün akşam akşam saatlerinde 0.000028 dolar seviyesinde alım satım işlemi görürken bu artışla beraber 0.00003980 dolar seviyesine yükseldi. Bu artışla beraber SHIB,  tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

[ccpw id=”10110″]

Shiba Inu fiyatı, yazının kaleme alındığı an itibariyle CMC verilerine göre son 24 saatte %36’lık bir artışla 0.000039 dolar seviyesinde alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.