Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Shiba Inu (SHIB) Ve Bu Altcoinler E-Spor Uygulamasından Kripto İle Ödeme Yapılabilecek!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Inu (SHIB) ve vu Altcoinler E-Spor uygulamasından kripto ile ödeme yapılabilecek. Çok oyunculu spor oyunlarını içeren bir e-spor platformu olan ThriveFantasy, artık Shiba Inu (SHIB) dahil olmak üzere FTX aracılığıyla kripto ödemelerini kabul ediyor.

Ödeme Yöntemi Olarak SHIB

ThriveFantasy, oyuncu aksesuarlarını kullanan bir e-spor uygulamasıdır. NFL, NBA, MLB, PGA, NHL, futbol ve kriket gibi geleneksel sporlar için şampiyonalara ve turnuvalara ve ayrıca DOTA 2 gibi e-spor unvanlarına ev sahipliği yapıyor. FTX’e  Shiba Inu’yu en son Mayıs 2021’de listelediğini açıklamıştı. FTX ayrıca SHIB’ye ek olarak Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Solana (SOL), Uniswap ve Dogecoin‘i (DOGE) ödeme yöntemleri olarak da kabul ediyor.

Shiba Inu (Shib) Ve Bu Altcoinler E-Spor Uygulamasından Kripto İle Ödeme Yapılabilecek!
Shiba Inu (Shib) Ve Bu Altcoinler E-Spor Uygulamasından Kripto İle Ödeme Yapılabilecek!

Bu ve diğer gelişmelerle birlikte, meme coin ile tanınan Dogecoin ve Shiba Inu’nun benimsenmesi genişliyor. ABD merkezli bir lojistik şirketi olan NOYACK Logistics Income, daha önce SHIB’yi kabul etmişti. SHIB, bir yazılım işletmesi olan Ubersmith’te ve Dubai’deki Bake N More Cafe’de de kabul edilmektedir. BitPay ve SHIB ise BitPay’in anlaşmalı olduğu çok sayıda işletme tarafından ödeme seçeneği olarak kabul edilmektedir.

SHIB Gelişmeleri

Ayrıca, SHIB’nin balinalar tarafından düzenli olarak satın alınması ve SHIB tokenlerin  yakılması nedeniyle, SHIB gündemden düşmüyor. Şimdiye kadar, yaklaşık 15 milyar SHIB’nin yakıldığı tahmin ediliyor. Uzmanlara göre, yakım işlemi tokenin fiyatını yükselterek yatırımcılara fayda sağlayabilir. Ancak uzmanlar, durumun her zaman böyle olmadığına dikkat çekiyor.

Shib Usdt 1

SHIB, yazı yazılırken son 24 saatte %1’den fazla düşüşle yaklaşık 0.0000233 dolardan işlem görüyordu. SHIB, Robinhood’da listelendikten sonra biraz soluklandı ve fiyatını %20 artırdı ancak gelişen süreçte bunu sürdüremedi ve düşmeye başladı. SHIB fiyatları düşerek SHIB stoklarını artırdıkça, balinalar giderek bu meme tokene yöneliyor. BlueWhale0073 olarak bilinen Ethereum balinası, koleksiyonuna 1,6 milyon dolar değerinde 70 trilyon SHIB tokeni daha ekledi. Bu gelişme ile balinaların USD değeri açısından en çok tercih ettiği token SHIB olarak kalıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.