Altcoin HaberleriHaberler

Shiba Inu Yatırımcılarına 14 Şubat Hediyesi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bigger Entertainment sahibi Steven Copoer, bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Shiba Inu yakım partisine ev sahipliği yapacaklarını söyledi. Cooper, 14 Şubat’ta SHIB topluluğuna harika haberi bildirdi.

14 Şubat SHIB Yakın Partisi

Shiba Inu yakım mekanizmasının en sesli savunucularından biri olan Steven Cooper, bir parti sırasında bir milyar SHIB token’ı yakma planlarını açıkladı. Cooper, hedefe ulaşmak için stratejisini Twitter’da açıkladı. Cooper, SHIB’nin fiyatı değişmeden kalırsa, sadece 5.600 kişinin yanan kutlamayı başarılı kılmak için 5 dolar ödeyeceğini belirtti.

Bigger Entertainment’ın SHIB yakım kampanyası üç aydan kısa bir süre önce başladı. Bu çabaların amacı SHIB fiyatını yükseltmektir. Bigger Entertainment, yanan partileri ve diğer promosyonları yayınlamaya devam ediyor. O günün erken saatlerinde, 7 Ocak’ta işletme bir milyon token yaktı.

Bigger Entertainment’ın yakma mekanizması, şirketin müzik çalma listelerini dinleyen tüketicilere bağlıydı. İşletmeye göre, bir müzik çalma listesi artık 600’den fazla parça içeriyor. Projeye bağlı olarak, gelirlerinin %20 ila %100’ünü yakıyorlar.

Bu kampanyanın bir başka ilgi çekici yönü de, tüm yanıkların ünlü bir SHIB geliştiricisi olan Shytoshi Kusama tarafından doğrulanmış olmasıdır. SHIB Burn istatistikleri, son 24 saat içinde sadece iki işlemde 3.765.784 SHIB jetonunun yakıldığını gösteriyor.

Shiba Inu Fiyatı

Popüler bir memenin simgesi Borsa listelemelerinin ardından Shiba Inu, devasa arzını kabul edilebilir bir düzeye indirmeye çalışıyor. Yazma tarihi itibariyle SHIB‘nin fiyatı 0.000029 dolardı. SHIB, yalnızca Dogecoin’den sonra piyasa değeri açısından en popüler ikinci meme tokenidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.