HaberlerAltcoin Haberleri

Shiba Inu Yeni Bir Atak Başlatı: SHIB Fiyatı Neden Yükseliyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son ayların popüler şaka kripto para birimi Shiba Inu (SHIB), %50’nin üzerinde değer kaybı yaşamasının ardından yeni bir yükseliş atağı başlattı. SHIB token, son 24 saat içinde %10 üzerinde fiyat artışı kaydederek yatırımcısını yeniden heyecanlandırdı.

Shiba Inu Fiyat Artışı

Dogecoin katili Shiba Inu, bir süredir dalgalı fiyat seyrine devam ediyor. SHIB, hype tabanlı bir kripto para olması nedeniyle oldukça sert fiyat hareketleri kaydedebilen bir meme coin olduğunu bir kez daha gösterdi.

Shibgrafi̇k
Shibgrafi̇k

Günümüzde yerini alan SHIB milyoneri kavramını son dönemlerde duymuşsunuzdur.  Ağustos 2020’de 8.000 dolar değerinde SHIB token satın alan bir yatırımcının varlıklarının şuan ki piyasa değeri yaklaşık 6 milyar dolara denk geliyor. Fakat bundan birkaç gün önce en büyük SHIB token sahiplerinden biri olarak bilinen bir adres varlıklarını transfer etmeye başladı. Balinanın olumsuz yöndeki hareketliliği SHIB yatırımcılarını paniğe sürüklerken fiyat düşüşü kaçınılmaz oldu.

SHIB Fiyatı Neden Yükseliyor?

Popüler şaka kripto para birimi Shiba Inu arzı, yatırımcıların kafasındaki en büyük soru işaretini oluşturuyor. Uzmanlar ise bu konuda yatırımcıları dikkatli olması konusunda uyarıyor. Uzmanların tehlike uyarısının yanı sıra birçok aktif katalizör etkisine sahip Shiba Inu’nun önümüzdeki dönemde parabolik fiyat hareketi sergilemesini öngörüyor.

Elde edilen verilere göre bir Ethereum balinasının Shiba Inu satın alması yükselişi tetikledi. SHIB fiyatı, gün içerisinde %20’nin üzerinde yükselerek düşüş trendine şuan için veda etmiş görünüyor. Yazının kaleme alındığı an itibarıyla 0.00005606 dolardan alım satım işlemi görürken son 24 saatlik işlem hacmindeki %11’lik artış gösterdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.