Altcoin HaberleriHaberler
Trend

Shiba Inu Yükselişte. Ama Dalgalanmalara Dikkat!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Inu yükselişte. Ama dalgalanmalara dikkat! Şuanda bilinen en revaçta kripto coinlerden Shiba, yükselişte ki ivmesine dalgalanmalı devam ediyor.

Dünya’nın en çok bilinen ve tamamen şaka amaçlı kurulan Shiba (SHIB), 1-2 günlük süreçte dalgalanma ile birlikte, değerinin yarısını kaybetti. Kripto para piyasasında, son günlerin en yüksek seviyeleri söz konusuyken SHIB ciddi bir aşağıya doğru trend izledi. Fakat her zaman olduğu gibi bu düşüşlerde de kendilerini “kahin” ilan eden bir takım çevrelerde pay çıkarmayı ihmal etmedi.

Medyaya yansıyan bilgilere göre Ağustos 2020’de 8.000 dolar değerinde SHIB satın alan bir yatırımcının varlıklarının değeri şu an itibarıyla neredeyse 6 milyar dolar değerine denk geliyor. Ancak yalnızca birkaç gün önce en büyük SHIB sahiplerinden biri olarak bilinen bir adres varlıklarını transfer etmeye başladı. Balinanın olumsuz yöndeki hareketliliği yatırımcıları paniğe sürüklerken fiyat düşüşünü beraberinde getirdi.

Basın ile paylaşılan son verilere göre 2020 yılının ağustos ayında 8 Bin doların üzerinde varlık gösteren SHIB, alımı yapan kripto para ticari kullanıcılarının, an itibari ile şuan ki değeri 6.000.000.000$ değerinde bir varlığa denk geliyor. Fakat 1-2 gün önce SHIB‘in en büyük yatırımcılarından biri adres birikimlerini transfer etmeye başladı. Balina’nın negatif yönlü ivmesi nedeni ile yatırımcılar tarafından paniğe sürüklendi. Buda fiyat düşüşünü beraberinde getirdi.

Shiba Inu Yükselişte. Ama Dalgalanmalara Dikkat!

Bununla birlikte devasa Shiba Inu arzı, yatırımcıların kafasındaki en büyük soru işaretini oluşturuyor. Uzmanlar ise bu konuda yatırımcıları dikkatli olması konusunda uyarıyor. Uzmanların tehlike uyarısının yanı sıra birçok aktif katalizör etkisine sahip Shiba Inu’nun önümüzdeki dönemde parabolik fiyat hareketi sergilemesini öngörüyor.

Bugün itibarıyla bir Ethereum balinasının Shiba Inu satın alması yükselişi tetikledi. SHIB, gün içerisinde %20’nin üzerinde yükselerek düşüş trendine mevcut dönemde veda etti. Shiba Inu fiyatı, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 0.00005749 dolardan alım satım işlemi görürken son 24 saatlik işlem hacmindeki %28’lik artış kayıtlara geçti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.