HaberlerAltcoin Haberleri

Shiba Inu’dan (SHIB) Bir Listeleme Haberi Daha!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz günlerde kripto borsası Kraken’de listelenen Shiba Inu‘dan (SHIB) bir listeleme haberi daha geldi.  Popüler şaka para birimi Shiba Inu Brezilya’nın ünlü kripto para borsası Mercado Bitcoin‘de listeleniyor.

Mercado Bitcoin, SHIB’i Listeledi

Shiba Inu popüler kripto para borsası Kraken listelemesinden sonra bir başka borsa daha SHIB’i listeleyeceğini duyurdu.

Brezilya’nın merkezli kripto para borsası Mercado Bitcoin, Shiba Inu’yu listeleyeceğini ve 1 Aralık’tan itibaren  ticarete başlayacağını duyurdu.

Yazının kaleme alındığı anda Shiba Inu, borsada işlem görmeye devam ederken duyuru, askeri üniformalı bir Shiba Inu köpeğinin videosuyla iliştirildi. Mercado Bitcoin tarafından yapılan açıklamaya göre SHIB’in ardından, Cosmos (ATOM), Polkadot (DOT) ve Loopring (LRC) için de destek ekleyeceğini duyurdu.

Shiba Inu Listelemeleri Artıyor

Diğer yandan Korbit borsası, geçtiğimiz ay popüler şaka kripto para birimi için destek ekleyerek Güney Kore’de Shiba Inu‘yu listeleyen ilk kripto borsası oldu. Ek olarak geçtiğimiz hafta Kraken borsasının listeleme hamlesi ile SHIB fiyatın büyük bir artışı görüldü.

Shiba Inu listelemeleri artarken, Shiba Inu topluluğu Robinhood borsasından gelecek güzel haberi merakla bekliyor. Ancak popüler borsa uzun bir süredir şaka para birimi Shiba Inu hakkında herhangi bir açıklamada bulunmuyor.Peki sizce Robinhood Shiba Inu (SHIB) için destek ekleyecek mi?

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.