HaberlerAltcoin Haberleri

Shiba Inu’dan Yeni ATH! SHIB Devleri Solladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Inu, rekorlarına bir yenisini daha ekledi. Popüler şaka para birimi yeni ATH belirleyerek, mevcut piyasa  değeri ile dev şirketleri geride bıraktı.

Shiba Inu (SHIB) yükselişini sürdürüyor. SHIB fiyatı bugün sabah saatlerinde 0,00005461 dolar  seviyesine yükselerek yeni ATH belirledi.

Shiba Inu, Dev Şirketleri Solladı!

Shiba Inu, piyasa değeri 21 milyar dolara yükselerek Japon otomobil üreticisi Nissan’ı (19,9 milyar dolar) ve Güney Koreli teknoloji devi  LG Electronics’i (19,88 milyar dolar) geride bıraktı.

Shiba Inu, 23 Ekim’de başladığı yükseliş hareketine devam ediyor.  Öyle ki popüler şaka para birimi son 1 hafta içerisinde %87’lik bir artış kaydederek harika bir performans sergiledi.

[ccpw id=”10110″]

Son dönemlerin parlayan yıldızı Shiba Inu (SHIB), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %24’lük bir artış kaydett ve  şu anda 0.00005357 dolardan alım işlemi görüyor.

Robinhood Listelemesi Ne Zaman?

Shiba Inu topluluğu, bir süredir popüler ticaret platformu Robinhood‘da listelenmesini heyecenla bekliyorlar.

Robinhood CEO’su Vlad Tenev, SHIB listelemesi ile ilgili gelen soruları yanıtlayarak; ticaret uygulamasının yeni eklenecek  paraları “titizlikle” değerlendirdiğini söyledi. Vlad Teney açıklamalarında şu sözleri kullandı;

Şu anda platformumuzda listelediğimiz paralar ve eklediğimiz yeni paralar hakkında daha iyi olmasa da eşit duymak istediğimiz için oldukca iyi hissediyoruz.

Bu açıklamanın ardından Robinhood hisseleri, % 8’den fazla düşüş yaşadı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.