Altcoin HaberleriHaberler

Shytoshi Kusama, Shiba Inu ve Welly’s Ortaklığını Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler şaka kripto para birmi Shiba Inu‘nun geliştiricisi Shytoshi Kusama, bir İtalyan fast-food restoranı olan Welly’s ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Shiba Inu ve Welly’s Ortaklığı

Welly’s, yeni maskotu olarak Shiba Inu köpeğini ve SHIB‘in anonim geliştiricisi Ryoshi’ye atıfta bulunarak sloganını değiştirdi. Restoran ayrıca menü ve pazarlama stratejisini de değiştirdi.

Kusama’ya göre restoran “çok kaliteli yemekleriyle” tanınıyor ve sağlıklı beslenme seçenekleri mevcut . Kusama’nın yaptığı açıklamalar şöyle:

“Welly’s bir burger lokantası ama aynı zamanda vegan ve besleyici hızlı yemekler de sunacak” diyor. Taleplerinizi karşılamak için size daha fazla seçenek sunacağız.”

Şu anda Napoli’de yalnızca bir mağazası var, ancak ekip, büyük merkezi holdinglerle ortaklık fikrini reddederek küresel olarak genişlemeyi umuyor. Geliştiriciler ayrıca, blockchain tabanlı gıda takibini etkinleştirmek için henüz yayınlanmamış bir LAYER-2 çözümü olan Shibarium’u kullanma fikrini ortaya attılar.

Fast- Food ve Meme Tokenlar

Tesla’nın CEO’su Elon Musk, kısa süre önce McDonald’s’tan Dogecoin’i kabul etmesini istedi, ancak fast food devi reddetti.

Ünlü YouTuber MrBeast tarafından kurulan restoran zinciri MrBeast Burger, Musk’ın son gönderisini retweet etmesi halinde Dogecoin‘i tanıtacağını iddia etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.