HaberlerNFT Haberleri

Silverline, İlk Davlumbaz NFT’sini Piyasaya Sürdü!

ankastre sektörünün ilk davlumbaz NFT’sini Silverline satışa sundu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Silverline, ilk davlumbaz NFT’sini piyasaya sürdü. Ankastre endüstrinin ilk davlumbaz NFT’si Silverline tarafından tanıtıldı. Şirket, Digifinex platformunda Lightline Cube ürününü NFT olarak piyasaya sürdü.

Ekran Resmi 2022 06 27 16.22.45

Silverline Ankastre CEO’su Mustafa Laçin, markanın başarılarını dijital alana taşımak istediklerini belirtti.
Laçin, sonunda NFT’leri kullanıcı deneyimleri için araçlara dönüştüreceklerini açıkladı:

NFT’lerin, ürün tanıtımı, pazarlanması ve satışı konularında pek çok kanalda kullanılabilecek bir yapısı var, tabii ki bunu da değerlendireceğiz. Orta vadede müşterileri tüm temas noktalarında heyecanlandıracak, onlara fayda sağlayacak teklifler sunmayı planlıyoruz. NFT koleksiyonumuzu markamıza ve temel ürüne bağlayacağımız projeler kurgulayacağız. Ama en önemlisi değerlerimizdeki inovasyon tutkusuyla her zaman gelecekte kalmayı hedefliyoruz. Yenilikler konusunda lider markalardan biri olmak, gelecekteki dönüşüme hazır olmak için bu ilk adımları atıyoruz. NFT’lerin gerçek potansiyelinin önümüzdeki birkaç yıl içinde aşamalı olarak gerçekleşeceğini düşünüyoruz. Bugünden geleceğe uyum sağlamak, tüketici alışkanlıklarına gelişen teknoloji ile birlikte pozisyon almak adına bu dünyada da varlık göstermek bizim için önemli adım oldu. NFT konusunda nihai hedef kitlelerinin bugünün kripto topluluğu olmadığının farkındayız. Mevcut ve gelecekteki müşterilere bir yatırım olarak bir vizyon ortaya koyuyoruz. Amacımız marka kimliğini güçlendiren ve dijital ile fiziksel dünyaları yaklaştıran projelere odaklanmak olacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.