Haberler

Singapur, Kripto Yatırımcılarını Korumak İçin Yeni Düzenleme Arayışında!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Singapur, kripto yatırımcılarını korumak için yeni düzenleme arayışında. Singapur Para Otoritesi (AMS), kripto para ticaretine dahil olan yatırımcılarını korumak için ek kurallar arıyor.

Son zamanlarda, Singapur’un kripto para birimleri üzerindeki düzenlemelerini sıkılaştıracağı netleşti. Beklenen yasal değişikliklerden önce AMS, şehir devletinde bitcoin hizmetleri sunan şirketlere yönelik incelemesinin kapsamını genişletecek. Yatırımcıların korunması amaçlanan değişikliklerden biri.

Singapur’dan, Kripto Kredilerine ve Kaldıraç İşlemlerine Sınırlama

Singapur Para Otoritesi (AMS), kripto para birimleri için yeni düzenlemeler geliştirmek için diğer uluslararası kuruluşlarla işbirliği yaptı. Sıradan yatırımcılar tarafından kaldıraç ve kredi imkanlarının kullanımı AMS tarafından sınırlandırılabilir.

Singapur, Kripto Yatırımcılarını Korumak İçin Yeni Düzenleme Arayışında!

MAS’a göre pek çok insan, düzenlemelerinin müşteri uyumluluğunu tespit etmek için incelemeler içermesine rağmen, ticaretle ilgili risklerden anlaşılmaz bir şekilde bilgisiz görünüyor. Bu nedenle yatırımcıları koruyacak bir düzenleme getirmeyi amaçlıyor.

MAS yöneticisi Ravi Menon, “Dijital Varlık İnovasyonuna Evet, Kripto Para Spekülasyonuna Hayır” adlı seminerinde Ekim ayına kadar teklifler hakkında kamuoyunu yoklamayı planladığını belirtti. Ayrıca şu yorumları yaptı:

Kripto para birimlerine perakende erişimi yasaklamak muhtemelen işe yaramaz. Kripto para dünyası sınırsız. Şu anda küresel düzenleyiciler arasında bu alandaki düzenlemeleri geliştirmek için büyük bir hareketlilik var. MAS da bu hareketliliğe uyacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.