Altcoin HaberleriHaberler

Singapur Merkezli Kripto Para Borsası pNetwork Coin’i (PNT) Lİsteleyeceğini Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Singapur merkezli  kripto para borsası KuCoin, pNetwork Coin’i (PNT) listeleyeceğini duyurdu. Bitcoin (BTC) ve Tether (USDT) çiftlerinde işleme açılacak olan pNetwork (PNT),  popüler borsada listelenmede kendine yer bulacak.

pNetwork Coin (PNT) Listeleme Ayrıntıları

Popüler  kripto para borsası KuCoin, resmi sitesi üstünden yapmış olduğu açıklamada pNetwork Coin’i listeleyeceğini duyurdu. pNetwork (PNT), BTC ve USDT işlem çiftlerinde etken edilecek. Ayrıca bildirilen açıklamaya bakılırsa KuCoin’de pNetwork için para yatırma işlemleri açık ve kullanıcılar desteklenen ERC-20 ağında para yatırmaya başlayabilir.

Popüler kripto para borsası KuCoin, pNetwork Coin’i 20 Ağustos 2021 tarihinde TSİ 13.00’da alım satım işlemlerinin açılacağını deklare etti. 21 Ağustos 2021 tarihinde ise TSİ 13.00’da para çekme işlemleri başlamış olacak.

Bununla beraber pNetwork, KuCoin’in yanı sıra işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance üstünden de alınıp satılabilir. Ayrıca Kucoin borsasının yanında Gate.io ve BKEX‘te de PNT işlemi gerçekleştirilebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: KuCoin Kripto Para Borsası Detaylı İnceleme!

pNetwork (PNT) Nedir?

pNetwork, varlıkların sorunsuz bir halde aktarma edilmesini elde eden zincirler arası olan bir sistemdir. pTokens, Bitcoin, Ethereum, BSC, EOS ve Polygon dahil olmak suretiyle on blok zinciri protokolü içinde şeffaf etkileşim sağlar.

Yazımızın kaleme alındığı anda pNetwork fiyatı, 37.364.565 dolar piyasa kıymeti ile 1.19 dolardan alım satım işlemi görüyor. Coinmarketcap verilerine baktığımızda son 24 saatte 1.11 dolar ila 1.22 dolarlık fiyat bandı arasında seyir izledi. PNT’nin mevcut dolaşım arzı 31.527.218 iken toplam arz 79.964.419’dur.

pNetwork 5 Mayıs 2021 tarihinde 3.60 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. PNT, şu an ATH seviyesinin %67 ardında bulunuyor.

Kucoin
Kucoin

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.