Haberler

Sky Mavis CEO’sundan 3 Milyon Dolarlık Token Transferi!

Tanınmış  play to earn oyunu Axie Infinity'yi içeren Sky Mavis, hackleme girişimlerinden sonra yeniden ön plana çıktı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Sky Mavis CEO’sundan 3 milyon dolarlık token transferi. Tanınmış  play to earn oyunu Axie Infinity’yi içeren Sky Mavis, hackleme girişimlerinden sonra yeniden ön plana çıktı. Sky Mavis’in Ethereum bağlantılı sidechain Ronin’deki güvenlik açığı sayesinde 3 milyon dolar değerinde kripto para bulundurduğu tespit edildi.

Bilgiler yaygın olarak bilinmeden önce, Sky Mavis, Ronin’in ihlali sırasında oyun sistemini kapatmak zorunda kaldığında, oyuncularının varlıklarını etkili bir şekilde dondurdu. Ardından yaklaşık 3 milyon dolar değerindeki Kripto tokenini Binance’e aktardı.

Sky Mavis CEO’su Binance’e 3 Milyon Dolarlık Kripto Para Transferi Yaptı

Mart ayında meydana gelen olayda Ronin’in güvenlik anahtarları alındı ​​ve hackerlar bunları 540 milyon dolar değerinde kripto para çıkarmak için kullandı. Blockchain oyunu Axie Infinity’yi yaratan şirket olan Sky Mavis’in kurucu ortağı ve CEO’su Trung Nguyen, saldırı sırasında kurumsal fonları Binance borsasına aktardı ve hack saldırılarının ayrıntılarını açıklamadı.

Axie kullanıcısı Asobs, tüm cüzdanları izliyordu ve Binance gibi büyük pazarlara 3 milyon dolarlık kripto para biriminin transfer edildiğini fark etti. Şirket, işlem ayrıntılarını kabul etti, ancak Sky Mavis sözcüsü Kalie Moore, bunun tedarikçilerin token satışını hackleme kamuya açıklanmadan hemen önce düzenlemesini durdurmak için gerekli olduğu konusunda uyardı.

Sky Mavis, eksiklikleri gidermek için para topladıktan sonra 28 Haziran’da etkilenen kullanıcılara geri ödeme yapmaya başladığını açıkladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.