Altcoin HaberleriHaberler

Socios CEO’su Dreyfus CHZ’deki Önemli Gelişmeyi Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Socios spor alanında önemli  başarılara imza atmaya devam ediyor. Futbol tutkunları için geliştirilen Socios, taraftarlara “taraftar token” satışı yaparak takımlarındaki kararları etkileme şansı sunuyor. Socios son dönemde bir ekip büyük ortaklıkla adından çokça söz ettirdi ve ettirmeye devam ediyor. Öyle ki Socios ve Chiliz ekosistemindeki cüzdan sayısı 1 milyona yaklaştı.

Socios ve Chiliz’de 1 Milyon Cüzdan Sayısına Ulaşıldı!

Spor sektörüne odaklanan, spor ve eğlenceyi dijitalleştirmeyi amaçlayan bir kripto para birimi olan Chiliz‘in (CHZ) CEO’su Alexandre Dreyfus, Socios&Chiliz ekosistemindeki cüzdan sayısının 1 milyona yaklaştığını belirtti.

Dreyfus, Twitter üstünden yapmış olduğu paylaşımla mühim bir kilometre taşına yaklaşıldığını belirtirken bir miktar CHZ yakmak için iyi bir süre bulunduğunun söylemiş oldu. Dreyfus Twitter üstünden yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

“Chiliz x Socios Blockchain ekosistemi bu hafta 1 milyon kullanıcının cüzdanına ulaşacak. Biraz $CHZ yakmak için iyi bir zamanlama benzer şekilde görünüyor.”

Futbol klüplerinin bu alana yönelmesi ile birlikte Socios, yalnız yapmış olduğu bir anlaşmayla ekosisteme milyonlarca katılımcı sağlıyor. Sadece Juventus’un 20 milyon taraftarı olduğu göz önüne alındığında spor odaklı fan token sektörünün ne denli büyüyebileceğini hesap edebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Taraftar Token (coin) Rehberi

Chiliz Fiyatı Artışa Geçti

Chiliz CEO’sunun yapmış olduğu paylaşımın peşinden Chiliz (CHZ) fiyatı artışa geçti. Popüler kripto para birimi açıklamanın peşinden sert bir halde artarak 0.44 doların üzerine terfi etti.

Popüler kripto para birimi içeriğin hazırlandığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine bakılırsa son 24 saatte %6’lık bir artışla 0.4355 dolar seviyesinde işlem görmeye devam ediyor.

 Chz-Coinmarketcap
Chz-Coinmarketcap

Chiliz (CHZ) Nedir?

Chiliz, spor, spor kulüpleri ve küresel fanatik kitleleri arasındaki eylemsiz ilişkiyi tokenleştirme yöntemiyle dönüştürme girişimidir. 2018 senesinde Malta’da kurulan firmanın amacı, milyonlarca spor ve e-spor hayranına, favori spor yada e-spor kulüplerinde tokenize edilmiş bir etki oranı satın almalarını sağlayacak bir token sağlamaktı.

Başka bir deyişle, favori takımınızın almış olduğu belirli kararları etkilemenize müsaade eden bir fanatik katılım platformudur. Resmi Medium kanalına bakılırsa, CHZ tokeni, spor tokenizasyonu için dijital bir para birimidir ve ‘hayranların markalı Taraftar Tokenleri satın alıp takas edebileceği ve kulüp odaklı anketlerde ve anketlerde oy kullanabilecekleri dünyanın ilk ölçeklenebilir fanatik etkileşimi ve ödül uygulamasını’ güçlendirmektedir. .

CHZ,  taraftarların anketlere katılmak için Taraftar Tokenlerini kullanabilecekleri ve etken katılım yöntemiyle ödüllendirilebileceği, tüketiciye yönelik platformu olan Socios.com’un kripto para birimidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.