Altcoin HaberleriHaberler

SOL 900 Dolar Fiyat Seviyelerine Ulaşabilir mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

SOL 900 dolar fiyat seviyelerine ulaşabilir mi? Kripto para analisti, Twitter hesabında Solana’nın 900 dolar olacağını söylediği kendinden emin bir gönderi yayınladı. Yukarıdaki paylaşım kimileri tarafından desteklense de kimileri bunu abartılı buluyor.

Solana, 2021’de yüksek oranda fiyat artışını kaydetti, kısa süre önce yeni bir ATH seviyesi belirledi ve kısa sürede de olsa 260 dolardan işlem görmeye başladı.

Yeni bir zirveye ulaştıktan sonra, Solana düzeltti ve 240 dolar seviyesine düştü.

SOL 900 Dolar Fiyat Seviyelerine Ulaşabilir mi?

Sol 900 Dolar Fiyat Seviyelerine Ulaşabilir Mi?

Solana blok zincirinin yerel kripto para birimi olan SOL, Kasım ayında yüksek değerli büyümesini sürdürdü. SOL, kaydedilen son 260$’lık ATH seviyesinin ardından biraz düşmesine rağmen, son zamanlardaki değer artışını büyük ölçüde korudu.

Birçok kripto analisti, Solana’nın son düzeltmesinin Solana Breakpoint toplantısından önceki yukarı yönlü hareketinin sonucu olduğunu ve “söylenti alıp haber satma” durumu olduğunu söyledi.

İddialı Fiyat

Twitter’da “Bluntz” lakaplı popüler kripto para analisti, Twitter hesabından Solana’nın 900 dolar fiyat seviyesine ulaşacağı görüşünü dile getiren bir paylaşım yaptı.

Analist, 900 dolarlık fiyat hedefini bir kereden fazla tekrarladı. Sorunlu iddia bazı takipçileri tarafından desteklense de bazı takipçileri bunu abartılı buldu.

CoinMarketCap verilerine göre, yazının yazıldığı sırada Solana’nın işlem fiyatı 244 dolardı ve piyasa değeri 73,8 milyar dolardı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.