Altcoin Haberleri

Solana ağındaki 6 saatlik kesintinin ardından kritik duyuru geldi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası, Ekim ayına genel olarak düşüşler eşliğinde giriş yaptı. Lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) hafif fiyat düşüşleri ile 19 bin 300 dolar seviyesinde giriş yaptığı Ekim ayında, son 24 saatte gelen düşüşlerle en çok öne çıkan altcoin olan Solana (SOL) kanadında önemli bir gelişme yaşandı. Son 24 saatte Bitcoin’in yüzde 1,1 oranda düşüş yaşadığı süreçte, yüzde 3,8 oranda düşüşle, piyasa değeri bakımından en büyük 10 kripto para arasında en fazla değer kaybı yaşayan Solana tarafında yaşanan kritik gelişme, yatırımcıları heyecanlandırdı.

KESİNTİ 6 SAAT SÜRDÜ

Solana Agindaki 6 Saatlik Kesintinin Ardindan Kritik Duyuru Geldi

Ethereum’un (ETH) en büyük rakiplerinden biri olarak gösterilen ve bu nedenle de birçok kişinin “Ethereum Katili” olarak tanımladığı Solana ağında yaşanan kesintiler nedeniyle işlemler askıya alınmıştı. Yaklaşık 6 saat boyunca devam eden bu sürecin ardından ağın yeniden başlatıldığı bildirildi. Solana tarafından yayımlanan kesinti duyurusunda, geliştirici ekibin ağdaki sorunu teşhis etmek için yoğun şekilde çalıştığı bildirilmişti. Daha önce de sık sık ağ kesintileri yaşamış olan Solana, uzun bir süre sonra yeniden ağ sorunuyla karşılaşmış oldu.

SOL YENİDEN HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Solana Scaled

SolanaStatus tarafından yapılan açıklamada, ağda yaşanan kesinti nedeniyle işlemlerin durdurulduğu bildirilmişti. Yaklaşık 6 saatlik kesintinin ardından Solana, güncel paylaşım ile ağın yeniden başlatıldığını duyurdu. Şirket, ağdaki aksaklıkların giderildiğini belirtti ve SOL da kullanıcılarına yeniden hizmet vermeye başladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.