Analiz

Solana, Avalanche ve Cardano Fiyat Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin, 58.500 dolar direnç bölgesinin üzerine çıktı. BTC 59.000 dolar seviyesini de aştı, ancak 60.000 doların üzerinde bir kırılma gerçekleşmedi. Lider altcoin Ethereum ise, kaydettiği yukarı yönlü fiyat hareketleri ile birlikte bir miktar değer kazandı ve 4.400 dolar fiyat seviyelerine yükseldi.

Solana (SOL) Fiyat Analizi

Solana blok zincirinin yerel kripto para birimi olan SOL, kaydettiği tüm zamanların en yüksek seviyesinden (SOL ATH : 260,06 – CoinMarketCap) bu yana gerçekleştirdiği aşağı yönlü fiyat hareketleri ile birlikte yüksek oranlarda değer kayıpları yaşadı. Lider kripto para biriminin Kasım ayında değer kayıpları kaydetmeye başlamasının ardından çoğu kripto varlığın düşüşe geçtiği piyasada, SOL da aşağı yönlü fiyat hareketleri kaydederek 200 dolar fiyat seviyelerine geriledi.

Solana
Solana

SOL, bu süreçte 200 dolar destek seviyesini aşağı yönlü kırarak 195 dolar fiyat seviyelerine gerilese de bir miktar toparlanarak yeniden 230 dolar fiyat seviyelerine yükseldi. Ancak SOL, 230 dolar fiyat seviyelerinde de kalıcı olamadı. Yaşadığı son değer kayıpları ile birlikte SOL, 204 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Avalanche (AVAX) Fiyat Analizi

AVAX, piyasanın genel bir düşüş eğiliminde olduğu bu günlerde, yüksek bir fiyat performansı gösteren nadir kripto para birimlerinden biri oldu. 1 ay gibi kısa bir süre içerisinde kaydettiği yukarı yönlü fiyat hareketleri ile birlikte 140 dolar fiyat seviyelerine kadar yükselen AVAX, yüksek oranlarda değer artışı yaşadı.

Avax
Avax

AVAX, kaydettiği tüm zamanların en yüksek seviyesinden (AVAX ATH : 146,22 USD – CoinMarketCap) bu yana ufak bir düzeltme hareketi yaparak 116 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Cardano (ADA) Fiyat Analizi

ADA, kripto para birimi alım-satım platformu eToro’nun düzenleyici endişeler nedeniyle Cardano ve Tron’u delist edeceğini duyurması ile birlikte sert bir düşüşe geçti. Y

Cardano
Cardano

akın zamanda 2 dolar destek seviyesini aşağı yönlü kırarak belirli oranlarda değer kayıpları yaşayan ADA, haberin duyurulması ile birlikte aşağı yönlü bir ivme kazandı ve 1,80 dolar fiyat seviyelerinden 1,62 dolar fiyat seviyelerine kadar geriledi. Gerilediği fiyat seviyelerinden bu yana yukarı yönlü bir fiyat hareketi kaydedemeyen ADA, 1,65 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.