Analiz

Solana (SOL) Fiyat Analizi: Yeni ATH Mi Geliyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

Kripto para piyasası ekim ayında yakaladığı pozitif havayı sürdürüyor. Bir süredir yatay seyreden altcoinler, yukarı yönlü hareket kazandı. Popüler altcoin Solana da  yeni ATH hareketini başlattı.  İşte SOL fiyat analizi.

Solana (SOL) Fiyat Analizi

Solana yeni ATH seviyesine doğru areketini başlattı. Popüler kripto para birimi geçtiğimiz hafta  neredeyse 170 dolara ulaştı sadece hemen arkasından yine 145 dolara bir geri çekildi. Bu hareket yatırımcıların cesaretini kırıp endişe yaratsa da, boğalar umudunu kaybetmedi ve yakın vadede 200 dolarda ulaşmayı hedefliyor.

Solana yazının kaleme alındığı an itibarıyla 191 dolardan işlem görüyor. Solana fiyatındaki bu artış, 145 dolarlık destekten görkemli bir yükselişin arkasından geldi. 50 günlük Hareketli Ortalama (SMA), SOL’un desteğine inanılmaz bir katkı elde etmiş oldu.

Solgrafik
Solgrafik

Öte taraftan 12 günlük EMA, 26 günlük EMA’nın üzerine çıkarken, Solana’nın başka bir ralli başlatma olasılığı artıyor. Ek olarak MACD’nin ortalama çizginin üzerine çıkmasıyla, Solana’nın yükseliş trendini kırılmadan 200 dolarda tutması umut ediliyor.

Yazımızın kaleme alındığı sırada  Solana, CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %20’nin üzerinde bir artışa imza attı ve tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru ilerliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

[ad_2]

Source bağlantı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.