HaberlerAltcoin Haberleri

Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) Fiyat Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son günlerin parlayan yıldız kripto para birimi Avalanche,kaydettiği değer artışlarını büyük ölçüde korudu. Popüler altcoin Solana ise son 24 saat içerisinde, yukarı yönlü fiyat hareketi gerçekleştiren az kripto varlıkları arasında yer aldı.

Solana (SOL) Yukarı Yönlü Hareket Ediyor!

Solana blok zincirinin yerel kripto para birimi olan SOL, geçen hafta kaydettiği aşağı yönlü fiyat hareketleri ile birlikte 200 dolar destek seviyesinin altında kaldı ve 190 dolar fiyat seviyelerine geriledi. Ancak SOL, kısa bir süre içerisinde toparlanarak yukarı yönlü fiyat hareketleri kaydetmeye başladı ve tekrardan 200 dolar fiyat seviyelerinin üzerinden işlem görmeye başladı.

Solusdt
Solusdt

Üstelik SOL, piyasa değeri en yüksek ilk on kripto varlık arasında da, son 24 saatte değer artışı kaydeden tek kripto para birimi oldu. Piyasadaki genel düşüş hareketlerine karşın yukarı yönlü fiyat hareketleri kaydeden SOL, 219 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Potansiyeli Yüksek Gem Coin Projeleri!

Avalanche (AVAX) Kazançları Önemli Ölçüde Korudu

Son günlerin önemli fiyat performansını gösteren altcoin’lerin başında gelen AVAX, kısa zaman aralığında birden çok rekor tazeledi.

Avaxusdt
Avaxusdt

AVAX, bu süreçte birden fazla kez piyasa düşüşlerine karşın yukarı yönlü fiyat hareketleri kaydetmeye devam etti ve 140 dolar fiyat seviyelerini aştı. Ancak lider kripto para birimi Bitcoin’in kaydettiği son değer kaybı ile de bir miktar geri çekilerek 135 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.