Analiz

Solana’dan (SOL) Yeni Rekor: SOL Fiyat Analizi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son ayların öne çıkan kripto paralarından Solana (SOL), yükseliş trendini sürdürmeye devam ediyor. Popüler altcoin, son zamanlarda önemli performanslara imza attı.  SOL, geçtiğimiz gün yakaladığı 259.9 dolarlık seviye tüm zamanların en yüksek seviyesi oldu.

Solana Rekorlara Doymuyor!

Popüler kripto para birimi Solana (SOL), piyasa değeri bakımından Cardano‘yu (ADA) geçtiğimiz günlerde geride bırakmıştı ve şu anda en büyük 4. kripto para birimi olarak işlem görüyor.

Öte yandan Solana, içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla bugüne kadar %7000 astronomik kazanç kaydettiği için umut verici bir yatırım olmaya devam ediyor.

Solana ekosistemi için bir başka heyecan verici haber de Solana Ventures, FTX ve LightSpeed ​​Venture Partners arasında kripto oyun projelerine 100 milyon USD ortak yatırım yapmak için yapılan ortaklık.

SOL Fiyat Analizi

Solana, lider BTC’ye karşı artan talep görmeye devam ediyor ve yukarıdaki grafik, 75 seviyesinin üzerinde daha yüksek RSI değerleri gösteriyor ve şu anda 06 Eylül 2021’in en yüksek seviyesinin üzerinde bir kırılma tehdidinde bulunuyor.

Solanausdt
Solanausdt

SOLBTC paritesi, mevcut ATH‘nin üzerinde haftalık kapanış mum çubuğu ile yeni bir ATH belirlerse ve RSI, BTC‘ye olan talebi geri getirmesi gereken 98 seviyesini aşmazsa, düşüş eğilimi sinyali beklemeliyiz.

SOLUSDT ve SOLBTC haftalık çizelgeleri benzer bir yapı oluşturuyor. Yükseliş momentumu zaten SOL fiyatını önceki ATH’nin üzerine çıkarıyor, bu nedenle SOLUSDT‘yi düşüş eğilimi yapısına sokuyor.

Haftalık grafikteki düşüş eğilimi sinyali, SOL fiyatının işlem gördüğü mevcut seviyede riskten kaçınmamız gerektiğine dair bir uyarı sinyalidir. Bazı kazançları kilitleyerek ve takip eden stop emirlerini kullanarak, bazı karları kilitleyebilirsiniz.

Solanausdt
Solanausdt

Öte yandan günlük grafiğe bakıldığında, SOLUSDT, kripto varlığının fiyatının 216.00 dolar direncini geçtiğini gören gizli bir yükseliş ayrışmasının sinyalini verdi.

Yakın tarihli bir düşüş eğilimi, mevcut fiyat zirvesinden fiyat düzeltmesi veya yükseliş trendinde yavaşlama beklediğimiz 250,50 dolarlık bir direnç seviyesi belirliyor.

Solana Fiyatında Beklentiler

Solana 4 saatlik grafiği, 04 Kasım 20:00’deki karşı düzenli düşüş eğilimi ile karşı karşıya kalmak üzere, SOL fiyatında daha fazla artışa işaret eden gizli bir yükseliş ayrışmasının sinyalini verdi.

Solanausdt
Solanausdt

250,50 dolar direncinin üzerinde bir fiyat kırılması, uzun süreli bir yükseliş trendine yol açmalı.

Solana Teknik Verileri

Spot oranı: 247.00
Orta Vade Trendi [H4]: Boğa
Volatilite: Yüksek
Destek: 176.94 Dolar, 185.31 Dolar ve 221.12Dolar
Direnç: 250,5 Dolar

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.