Altcoin HaberleriHaberler

Solana’ya (SOL) Büyük İlgi! Kurumsal Yatırımcılar Solana’yı Tercih Ediyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para borsası FTX‘in CEO’su Sam Bankman-Fried’e gore, “Ethereum katili”  olarak anılan kripto para birimi Solana (SOL), kurumsal bir ilgi dalgası yaşıyor.

Kurumsal Yatırımcılar Solana’ya Büyük İlgi Gösteriyor

Son dönemde yatırımcıların gözde kripto para birimleri içinde yer kabul eden Solana, bu hafta tekrardan bir yükseliş trendi başlattı ve tüm zamanların en yüksek seviyesini tekrardan güncelledi. Ayrıca Solana yükselişle birlikte bu haftanın başlarında piyasa kıymeti bakımından XRP‘yi geçmeyi başardı ve 6. sıraya yerleşti.

Son piyasa düzeltmesinden etkilenmeyen kripto para birimi, 9 Eylül’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 215 dolar seviyesine kadar ulaştı.

Öte taraftan Solana (SOL) ilk olarak Ağustos ayının ortasında CoinMarketCap’in sıralamasında ilk 10’a girdi. Değiştirilemez bir token koleksiyonu olan Degenerate Ape Academy’nin başarı göstermiş lansmanı, esas olarak fiyat artışından kaynaklandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

Solana Artık Gizli Değil

Bu senenin başlarında Solana yalnızca kripto meraklıları içinde biliniyordu. Ancak, artık durum bu şekilde değil. Lollapalooza müzik festivalinin sponsorlarından biri olmaktan Mike Tyson ve Jason Derulo‘nun beğenilerinden rastgele Twitter sözleri almaya kadar, SOL’un artık gizli saklı bir para olmadığını söylemek doğru bir tespit olur.

Öte taraftan, popüler kripto para birimi Solana, piyasadaki fiyat düzeltmelerinden fazlaca fazla etkilenmiyor. Öyle ki geçtiğimiz günlerde yaşanmış olan düşüşler birlikte 128 dolar bandına kadar gerileyen Solana, fazlaca kısa bir süre içinde tekrardan eski fiyatını geri kazanmıştır.

SOL şu anda büyük kripto para borsalarda son 24 saatte %12’lik bir düşüş yaşıyor, sadece piyasanın heyecanının azalıp azalmadığını söylemek için fazlaca erken diyebiliriz.

Yine de, Sam Bankman-Fried, hisse ispatı (PoS) zincirinin sektördeki en “zorlayıcı” yol haritalarından birine sahip bulunduğunu iddia ederek Solana‘nın kollarında bazı aslar bulunduğunu belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.