Altcoin HaberleriHaberler

Son 2 Haftada Yüzde 100 Artan Bu Altcoin’in Yükselişi Durmuyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Fantom (FTM), son iki hafta içinde fiyatını %100 artırarak önemli bir performansa imza attı. FTM fiyatı, herhangi bir yavaşlama emaresi göstermezken son 24 saatte %23’ün artış gösterdi.

Fantom’dan Harika Performans

Fantom, ekosistemindeki geliştirmelerin etkisiyle rotasını yukarı kırdı. FTM, 4 ay önceki 0.95 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesine göz kırptı. Popüler kripto paranın fiyatı bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 0.84 dolardan işlem görüyor.

Fantom topluluğundaki yeni gelişmelerin sonucu olarak yükseliş ivmesi kazanmıştır. Birinci katman akıllı sözleşme platformu, yavaş işlem hızı ve yüksek işlem maliyet sorunlarını çözmek adına bir mimari kullanır. FTM Likidite Teşvik Programı, resmi Twitter sayfası üstünden duyuruldu.

Fantom-Cointurk
Fantom-Cointurk

Program ayrıntılarına nazaran Fantom geliştiricilerine hususi bir teşvik programı oluşturuldu. Yaklaşık 320 milyon dolara eşit program Fantom ekosistemine yeni protokoller ve likidite çekmek için tasarlandı. Özetle, Fantom ağında işlem yapanlar Fantom Vakfı’ndan 1 milyon ila 5 milyon FTM içinde ödül almak için başvurabilirler.

Bununla birlikte protokoldeki kilitli toplam kıymet (TVL) temel alınır. Protokolün TVL’yi uzun bir süre süresince 500.000 dolar ila 100.000 dolar averajının üstünde tutması gerekir. Sınırın altına düşüldüğünde ödül dağıtımı gene lüzumlu minimuma gelene kadar duraklatılır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altcoin Yatırım Tavsiyeleri

Fantom’a Sosyal Medya Etkisi

Geçtiğimiz ay FTM topluluğu toplumsal medyadaki tesirini artırdı. Lunar Crush metriklerine bakıldığında platform, toplumsal medyada geçen aya nazaran %34 aktivite artışı yaşadı. Bunun yanı sıra platform toplam 415.000 adrese ulaştı ve günde 300.000’den fazla işlem gerçekleştiriyor.

FTM DeFi ekosisteminin büyümesinin bir başka sebebi kilitli toplam değerdeki artış olarak yorumlanıyor. DeFi Llama’ya nazaran Fantom blok zinciri üstündeki TVL 657 milyon doları aştı. Bu gelişmeler ele alındığında FTM’nin bir tek bu hafta %50’den fazla yükselmesinin perde arkası gün yüzüne çıkıyor. 20 Temmuz tarihinde 0.15’e gerileyen FTM’nin fiyatı %500 oranında iyileşti. 24 saatlik işlem hacimleri de %1.250 yükselişle 1.26 milyar dolara ulaştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.