Altcoin HaberleriHaberler

Son 24 Saat İçinde En Çok Düşüş Yaşayan Kripto Paralar!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son 24 saat içinde tüm kripto piyasasında bir düşüş havası hakim olsa da bu beş kriptonun en oldukça kıymet kaybını yaşamış olduğu görülüyor.

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 14 Ağustos’ta 48.200 dolara kadar yükseldikten sonrasında düzeltmeye girdi. Bitcoin’in bu geri çekilme esnasında 44.300 dolar bandına kadar gerilemesi altcoin’lerde de aşağı yönlü hareketlerin yaşanmasına sebep oldu.

24 Saat İçinde En Çok Düşüş Yaşayan Altcoin’ler

Son 24 saat içinde Binance’ten elde edilmiş verilere nazaran en oldukça kıymet kaybeden ilk beş altcoin’in Audius (AUDIO), Polkastarter (POLS), Dodo (DODO), dForce (DF) ve Frontier (FRONT) oldukları görülüyor.

Bu kripto para birimleri içinde en oldukça kıymet kaybeden averaj olarak %25’lik düşüşler Audius oldu. Elde edilen verilere nazaran AUDIO, 17 Ağustos’ta 4.07 dolara kadar terfi etti ve bu yükseliş sonrasında düzeltme yaşıyor. Yazının kaleme alındığı anda 2,62 dolardan işlem gören Audius’un üstün dereceli fiyatı 4,99 dolar bandındaydı. Bu sebeple kripto para biriminin bir üstün dereceli kırdığı söylenemez.

Bu noktada AUDIO token’ın yükselişinin arkasında TikTok ile işbirliğinin açıklanmasının olduğu düşünülüyor.

Öte taraftan son 24 saat içinde en oldukça kıymet kaybeden ikinci kripto para birimi POLS oldu. Polkastarter da AUDIO benzer şekilde 17 Ağustos’ta dik bir yükseliş kaydettikten sonrasında düşüşe geçen kripto paralardan biri. 17 Ağustosta 2,49 dolara kadar yükselen POLS, yazının kaleme alındığı an itibari ile 1,78 dolardan işlem görüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: 2021’in En İyi 4 AltCoin Analizi

Frontier, Dodo ve dForce

Son 24 saat içinde averaj olarak yüzde 14 kıymet kaybeden DODO, en oldukça kıymet kaybeden üçüncü kripto para olarak karşımıza çıkıyor. Yazının kaleme alındığı an itibari ile 1,87 dolardan işlem gören DODO’nun dün 2,28 dolara kadar yükselmiş olduğu görülüyor.

Buna ek olarak son 24 saat içinde DF averaj olarak yüzde 14 kıymet kaybederken FRONT’un da averaj olarak %13 kıymet yitirmiş olduğu ifade edilebilir.

Dolayısıyla aslen düşüş oranlarına bakıldığında ayı piyasalarında görüldüğü benzer şekilde %50’lik %40’lık bir geri çekilmenin olmadığı görülüyor. Ayrıca düşüş yaşayan kripto para birimlerinin çoğunun ani yükselişler sonrasında düzeltme yapıyor olması da endişelere yer olmadığının göstergesi olarak nitelendiriliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.