Haberler

Son 24 Saatte Yaklaşık 400 Milyon Dolarlık Tasfiye!

Coinglass'tan gelen veriler, son günde kaldıraçlı işlemlerin yaklaşık 400 milyon doları tasfiye ettiğini gösteriyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son 24 saatte yaklaşık 400 milyon dolarlık tasfiye. Coinglass’tan gelen veriler, son günde kaldıraçlı işlemlerin yaklaşık 400 milyon doları tasfiye ettiğini gösteriyor. Geçtiğimiz altı hafta içinde ilk kez Bitcoin (BTC) fiyatının birim başına 20.000 doların altına düştüğünü söyleyeiliriz.

Geçen hafta 4.000 dolar kaybeden Bitcoin, genellikle 20.000 dolar aralığında izlendi. 22.000 dolara yükseltmeye çalıştı ama bu da başarısız oldu.

Fed Açıklamalarının Bitcoin Üzerindeki Etkisi

Dün, Fed başkanı Jerome Powell’ın enflasyonla ilgili yaptığı açıklamalar sonucunda Bitcoin fiyatı düştü. Açıklamanın ardından kripto para piyasası düşmeye başladı. Bitcoin, 20.000.000 dolar seviyesine düştüğü için Temmuz ayından bu yana 20.000 dolar ‘ın altına ilk düşüşüne tanık oldu. Bu düşüş sırasında 375 milyon dolarlık tasfiye gerçekleşti.

Son 24 Saatte Yaklasik 400 Milyon Dolar Tasfiye Edildi 2

Saatlere göre tasfiye miktarları, Kaynak: CoinGlass

Ethereum, 400 milyon dolarlık tasfiyenin en büyük payını gördü. Toplam tasfiyeler, Ethereum’da 163 milyon dolar, Ethereum Classic’te 17,4 milyon dolar ve Bitcoin’de (BTC) yaklaşık 95 milyon doları içeriyordu. 400 milyon dolarlık tasfiyenin 153 milyon doları önceki 12 saatte gerçekleşti. Uzun işlemlerin %77’si, kısa işlemlerden kaynaklanan %23’e kıyasla nihai olarak kapatılmıştır. OKEX borsası işlemlerin çoğunu görmesine rağmen, Binance ve FTX sırasıyla ikinci ve üçüncü sırada yer aldı.

Tüm bunlar olurken, Ethereum, AVAX ve Solana gibi önemli piyasa kripto para birimleri çift haneli düşüşler yaşadı. Son günlerde 1.700 dolar civarında işlem gören Ethereum (ETH), iddialar sonucunda 1.500 doların altına düştü.
Ayrıca, toplam kripto para birimi hacmi 1 trilyon dolardan düştü.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.