Haberler

Son Dakika! Thodex’in Kurucusu Fatih Özer Yakalandı

Arnavutluk polisinden yapılan açıklamaya göre, Thodex'in kurucusu Fatih Özer Arnavutluk'un Vlora kentinde tutuklandı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son Dakika! Thodex’in kurucusu Fatih Özer yakalandı. Arnavutluk polisinden yapılan açıklamaya göre, Thodex’in kurucusu Fatih Özer Arnavutluk’un Vlora kentinde tutuklandı.

Kripto para borsası Thodex’in aranan kurucusu Faruk Fatih Özer’in yakalanmasında yeni bir gelişme yaşandı. Arnavutluk Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Bledar Uçi, kırmızı bültenle aranan Thodex’in kurucusunun Vlora’da yakalandığını ve biyometrik sonuçlarla kimliğinin doğrulandığını söyledi.

Thodex Kurucusu Tutuklandı, Türkiye’ye İadesi Bekleniyor

Thodex vurgununun baş şüphelilerinden biri de Fatih Özerdi. Kırmızı bültenle aranlar listesindeydi. Thodex’in kurucusu firari Fatih Faruk Özer, Avnavutluk’ta yakalandı.

İnterpol Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, Fatih Özer’in Türkiye’ye götürülmesi için iade sürecinin başladığı bildirildi. Fatih Özer Arnavutluk’tan ele geçirilecek, Türkiye’ye nakledilecek ve hukuk sistemine teslim edilecek.

Habertürk Dış ve Güvenlik Politikası Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin konuyla ilgili şunları söyledi:

 

Fatih Özer’in 1 Nisan 2021 tarihinde akşam saatlerinde ülkeyi terk ettiği öğrenildi. Olaya katılanların tamamı gözaltına alındı, ancak Fatih Özer hiçbir yerde bulunamadı. Arnavutluk’taki ikametgahının bulunmasına rağmen kaçmayı başardı. Fatih Özer, bir yıl kadar süren ısrarlı yakalama çabalarının ardından Arnavutluk’ta yakalandı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.