HaberlerAltcoin Haberleri

Sosyal Medya Devi Solana’yı Seçti

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Sosyal medya devi Solana’yı seçti. Son zamanlarda en popüler sosyal medya platformlarından biri, merkezi olmayan sosyal medya oluşturmak için Solana’yı seçti.

Bugün açıklanan bilgilere göre, Reddit’in kurucu ortağı Alexis Ohanian, Solana blok zincirini kullanarak merkezi olmayan bir sosyal medya oluşturmaya yatırım yapacak.

Reddit’ten Solana Hamlesi

Reddit’in kurucu ortağı Alexis Ohanian , Solana’nın kurucu ortağı Raj Gokal ile yaptığı görüşmede şunları söyledi: “Buraya gelmemin nedenlerinden biri, yatırım için 50 milyon dolar ayırdığımızı duyurmak.

Sosyal medya devi Solana’yı seçti. Solana’ya dayalı bir sonraki sosyal medya tasarımı. ” Kendi sözleriyle. Görüşme sırasında Ohanian, 50 milyon ABD dolarının yeterli olmadığını ve planının fonu 100 milyon ABD dolarına çıkarmak olduğunu da sözlerine ekledi. Bu açıklamalar, FTX CEO’su Sam Bankman-Friedin blockchain üzerinde sosyal medya oluşturmanın kesinlikle ileriye doğru büyük bir adım olduğunu belirtmesinin ardından yapıldı.

Bankman-Fried, konuşmasında, merkezi olmayan sosyal medyanın birçok önemli sorunu çözebileceğini iddia etti. CEO, mevcut sosyal medya sitelerinin geniş bir kullanıcı tabanına sahip olduğuna dikkat çekerek, bu sitelerle entegrasyonun DeFi’nin milyonlarca kullanıcıya ulaşmasına yardımcı olacağına dikkat çekti.

Merkezi Olmayan Sosyal Medyalar

Sosyal medya devi Facebook’un geçtiğimiz günlerde yaptığı isim değişikliği de büyük yankı uyandırdı. Ohanian’ın açıklaması, ortalığı karıştıran sosyal medya söylemleri ve girişimlerinin ardından yapıldı.

Son zamanlarda birçok teknoloji firması Metaverse ve DeFi’ye yatırım yapıyor ve bu da bize geleceğe dair ipuçları veriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.