Haberler

Sosyal medyanın odağında bu 4 altcoin var! “Bir haftada çok şey değişmiş gibi görünüyor”

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para birimlerinin Bitcoin (BTC) öncülüğünde sert düşüşler yaşadığı son dönemlerde bazı altcoinlerin sosyal medya paylaşımlarında ön plana çıktığı görülüyor. Kripto paraların yakaladığı popülarite, benimsenme düzeyi ve tanınırlığı açısından kritik bir veri olarak değerlendirilen sosyal medya etkileşimleri konusunda kripto para analitik firması Santiment bir rapor hazırladı. Santiment raporuna göre Shiba Inu (SHIB), Cardano (ADA), Ethereum (ETH) ve Polygon (MATIC), geçtiğimi hafta sonunda sosyal medyada ilgi artışıyla karşılaştı.

“BİR HAFTADA ÇOK ŞEY DEĞİŞMİŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR”

Bir Haftada Cok Sey Degismis Gibi Gorunuyor

Santiment, bazı altcoinlere sosyal medyada artan ilgiyi dikkate aldı ve rapor hazırladı. Santiment, söz konusu altcoinler arasında SHIB, ADA, ETH ve MATIC’in diğer altcoinlere göre sosyal medyada daha fazla konuşulduğunu ortaya koydu. Santiment konuya ilişkin raporunda “Geçtiğimiz hafta açıklanan enflasyon verilerinden önce ‘dipten alın’ tweetleri atılıyordu. Ancak fiyatlar daha da geriye gidince bu dip noktasının, gerçek dip olup olmadığı tartışılıyor. Bir haftada çok şey değişmiş gibi görünüyor” ifadelerine yer verdi.

SANTIMENT AAVE’YE DİKKAT ÇEKTİ

Söz konusu raporunun yanı sıra Santiment, bir diğer yandan da balinaların hareket rakamlarını da inceledi. Santiment, balina yatırımcı grubunun son dönemlerde AAVE aldığını açıkladı. Raporda, 1.000 ile 1 milyon arasında AAVE tutan adres sayısında yüzde 54’lük bir artış olduğu belirtilirken, “Hala nispeten genç olan bu varlık için önemli olan ise 10 milyon ve üzerinde AAVE tutan kişi ve şirketlerin en sonunda bu token’ı dolaşıma sokmayı bırakıp bırakmayacakları olacaktır” ifadeleri yer aldı.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgiler ve kaynaklar uzman ekonomist yorumlarıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.