Haberler

Starbucks, Web3 Alanında Yeni Bir Girişim Başlatıyor!

Dünya çapında kahve zinciri bulunan Starbucks kapsamında dijital tahsilat pullarının satın alınmasına olanak sağlayan bir ödül programı olan Odyssey'i başlattığını duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Starbucks, Web3 alanında yeni ir girişim başlatıyor. Dünya çapında kahve zinciri bulunan Starbucks kapsamında dijital tahsilat pullarının satın alınmasına olanak sağlayan bir ödül programı olan Odyssey’i başlattığını duyurdu.

Starbucks, eşsiz tecrübeler, topluluk oluşturma ve müşteri katılımı sağlayan bir NFT koleksiyonu başlatmayı planladığını açıkladığı Mayıs ayında bir Web3 deneyimi geliştirmenin sinyalini vermişti. Starbucks, başlattığı kullanıcı odaklı programa Odyssey adını verdi.

Starbucks, Web3 Alanında Yeni Bir Girişim Başlatıyor!

Starbucks, Poligon Tabanlı Odyssey Uygulamasını Açıkladı

Starbucks Odyssey, müşteri memnuniyetini karşılayacak şekilde ve sürdürülebilir bir şekilde organize edildi. Müşterilerin NFT formatında tahsil edilebilir pulları satın almaları için oluşturulacak.

Starbucks’ı yeni hamlesi Odyssey, Ethereum ağının üzerinde bir ölçeklendirme aracı olan Polygon’un Proof-of-Stake ağı üzerine yer alacak.

Müşteriler, bugünden itibaren Starbucks Odyssey’e erişim kazanmak için bekleme listesine katılım sağlamak için talepte bulunacak.

Starbucks’ın kurucusu ve CEO’su olan Howard Schultz, daha önce Web3 adımının Starbucks’ın müşteri tabanının genç kesimini kendine çekme ve elinde bulundurma çabasının bir hamlesi olduğunu belirtti ve şunları sözlerine ekledi:

Müşteri tabanımızın yaşlandığı ve daha genç insanlarla daha az alakalı bir duruma sahip olduğumuz bir işte olmak istemiyoruz. Tarihimizde hiç olmadığı kadar, bugün Z kuşağı ile ilgileniyoruz

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.