NFT Haberleri

STEPN Geliştiricisi Yeni NFT Platformunu Tanıttı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Türkiye’de geniş bir yatırımcı kitlesi bulunan move to earn temalı projelerden STEPN, yine tüm dikkatleri üzerine çeken bir hamleye imza attı. STEPN projesinin yaratıcısı Find Satoshi Lab, yenilikçi yapısıyla dikkat çeken NFT pazarı Mooar’ı tanıttı. Yakın zamanda piyasaya sürülmesi beklenen bu proje, kripto para yatırımcıları kadar NFT topluluğunu da heyecanlandırmaya yetti.

Özellikle kripto para birimlerinin zirve yaptığı boğa piyasası döneminde en çok ses getiren sektörlerin başında NFT alanı geldi. Değiştirilemez ürünler adıyla dijital dünyada kendine geniş bir hayran kitlesi edinen NFT projeleri yatırım amaçlı kullanılmaya başladı. Sanatsal değeri olan ürünlerin yatırım ve kullanım amaçlı piyasaya sürülmesi sektörün kısa sürede devasa bir ticaret hacmine ulaşmasını sağlamıştı.

STEPN İmzalı Yeni NFT Projesi

Stepn

Koleksiyonlar ve pazaryerlerinde son dönemde düşüş olması NFT sektörünün bir miktar gözden düşmesine yol açtı. Buna rağmen sektördeki atılımlarına yenisini ekleyen şirketler de bulunuyor. Bunların son örneği Move To Earn konsepti ile dikkatleri üzerine çeken STEPN oldu. Türkiye’de de geniş bir kullanıcı kitlesi bulunan bu platform, yeni projesi Mooar’ı NFT dünyasına tanıttı.

Mooar Özellikleri Neler?

Geçen hafta kademeli olarak hayata geçmeye başlayan Mooar, birden fazla blockchain platformunu destekliyor. Kullanıcıların aylık 30 dolar ödeme yapacağı platformda işlemler için herhangi bir gas ücreti talep edilmiyor. Pek çok NFT sanatçısı, telif ücretleri yüzünden farklı platform ararken Mooar’ın çıkması dikkatleri üzerine çekmeye yetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.