HaberlerNFT Haberleri

STEPN’den, Atletico Madrid ile Ortak NFT Koleksiyonu!

STEPN, NFT spor ayakkabı serisi için Atletico Madrid ve kripto para borsası WhaleFin ile bir ortaklık duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

STEPN’den, Atletico Madrid ile ortak NFT koleksiyonu. STEPN, NFT spor ayakkabı serisi için Atletico Madrid ve kripto para borsası WhaleFin ile bir ortaklık duyurdu.

STEPN iş modeli, şirketlerin oluşturduğu ittifaklar sayesinde, gerçek hayatta çalışmaya uygun faydalar sağlıyor. 1000’den fazla dijital futbol kramponu piyasaya sürülecek.

 Stepn'Den, Atletico Madrid Ile Ortak Nft Koleksiyonu!

Atletico Madrid ve WhaleFin, NFT Krampon Koleksiyonundan Ek Avantajlar Alacak

Web3’ün gerçek dünya kullanımlarından biri olan STEPN’in NFT koleksiyonunun yakında piyasaya sürülmesiyle hem hayranlar hem de STEPN kullanıcıları için ek faydalar sağlanacak.

Koleksiyonun kramponları, uygulamanın kazan-kazan iş stratejisiyle çalışacak. NFT sahiplerine diğer avantajların yanı sıra somut Atlético de Madrid ürünlerine, canlı oyunlara ve WhaleFin airdroplarına özel erişim sağlayacak.

STEPN Shiti Ragosti’nin pazarlama müdürü bir röportajda şunları söyledi:

Bu tür prestijli işbirlikleri sayesinde, ortak markalar, gerçek dünyadaki ödüller ve avantajlar aracılığıyla kullanıcılar için kazan kazan ortaklıkları oluşturuyoruz. STEPN, daha fazla kullanıcıyı dahil eden bu işbirlikleri ve ortaklıklar aracılığıyla Web3 dünyasını daha geniş spor topluluklarına götürme misyonunu da gerçekleştiriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.