Haberler

SundaeSwap Token SUNDAE, Bitrue Kripto Borsasında Listelendi

SundaeSwap'ın tokeni SUNDAE, Bitrue kripto borsasında listeleme haberini duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Merkezi olmayan ticaret protokolü SundaeSwap, ADA rallisinde fiyatının %50 oranında arttığını görerek topluluktan büyük beğeni topladı. O zamandan beri popülaritesi arttı ve Cardano blok zincirinde önde gelen merkezi olmayan değişim (DEX) oldu.

Cardano projelerinin güçlü bir destekçisi olan Bitrue, SUNDAE’nin platformda alınıp satılabilir varlıklar listesine ekleneceğini duyurdu. Bitrue, Cardano ağındaki yerel bir varlık olan OccamFi için alım satımı destekleyen ilk kripto borsasıydı. Ayrıca, 2 milyon ADA’nın üzerinde katkı sağlayan topluluk hisse havuzlarını destekleyen tek kripto borsasıdır. ADA’nın tamamı, platformun güvenilir topluluk üyeleri tarafından işletilen havuzlara devredilir.

Bitrue, tüm platform kullanıcıları için alım satıma açık olacak bir SUNDAE/USDT çifti sunacak. SUNDAE’de alım satım işlemleri 14 Şubat 2022’de başlayacak.

SUNDAE’nin Bitrue’nun varlık paketine eklenmesi, Cardano topluluğu üyelerinin Bitrue tarafından sunulan fırsatlardan yararlanmaları için benzersiz bir fırsat sağlarken, aynı zamanda ağdaki en önde gelen DEX’e destek sağlıyor.

Bitrue Pazarlama Direktörü Adam O’Neill, blok zincirine desteğini dile getirerek, şunları söyledi;

“2022 yılına kadar Cardano’yu endüstrinin önde gelen zincirlerinden biri olarak desteklemeyi dört gözle bekliyoruz, çünkü çok sayıda gelecek vaat eden yeni kripto paranın gücünü arttırdığını görüyoruz.”

“Özellikle SUNDAE, ağırlığımızı geride bırakmaktan heyecan duyduğumuz bir kripto para. Cardano’nun yeni akıllı sözleşme işlevselliğini kullanan ilk proje ve ideolojik olarak, merkezi olmayan ağlar aracılığıyla dünya çapındaki kullanıcılara adil finansal hizmetler sağlamada lider” dedi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.