Altcoin HaberleriHaberler

Tanınmış Analist Bu 5 Altcoin’de Ciddi Fiyat Hareketleri Bekliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para topluluğu tarafınca en fazla takip edilen analistlerden biri Michael Poppe, yapmış olduğu doğru ikazlar yardımıyla geçmişte birçok kez haklı çıktı. Kripto topluluğu tam da bu yüzden onun fikirlerini önemsiyor. Bugün 12:40 sularında Poppe mühim bir paylaşımda bulunmuş oldu. Fiyatının ciddi anlamda artmasını beklediği 5 kripto parayı sıralayan analist, hepsini detaylı şekilde inceliyor. İşte fiyat potansiyeli olan projeler.

Polkadot (DOT)

Poppe ilk sıraya Polkadot (DOT)’u kaldı. Fiyatın yeni bir konsolidasyon sürecine girdiğini düşünen analist 28,88 dolara işaret ediyor. Bu seviyenin kırılması ve Polkadot (DOT)’un 29 doları aşmasıyla tutulamayacağını düşünen Poppe, desteklerin sağlıklı halde çalıştığına inanıyor.

Mevcut grafiği Solana ve LUNA ile karşılaştıran Michael Poppe sıradaki patlayacak kripto paranın Polkadot (DOT) bulunduğunu korumak için çaba sarfediyor. DOT almak için mi doğru süre mı? Buna da yanıt veren analistimiz 20 dolar üstünün makul bir giriş seviyesi bulunduğunu düşünüyor.

Mayıs ayında oldukca sert bir düzeltme yapan  Polkadot (DOT) Bitcoin bazlı 4800 Satoshi’yi en sağlam desteklerinden biri haline getirdi. Poppe’ye gore BTC paritesinde fiyat 7000 Satoshi seviyesini kısa sürede görebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altcoin Yatırım Tavsiyeleri

Cosmos (ATOM)

Cosmos (ATOM) birlikte çalışabilirlik anlamında ekosistem için mükemmel bir kıymet üretiyor. Sürekli olarak yüksek dipler icra eden ATOM fiyatı Bitcoin (BTC) paritesinde 3530 Satoshi seviyesini destek olarak koruyor. Poppe’ye gore alım meydana getirecek kullananların fiyatın buradan aşağı sarkıp sarkmayacağını izlemesi gerekiyor.

Cosmos (Atom)
Cosmos (Atom)

Fiyatın 3580 ile 3080 Satoshi içinde bir süre gidip gelebileceğini düşünen analist alım için fırsat kovalayacağını belirtiyor. Dolar bazlı olarak ise fiyatın 16 seviyelerine dokunabileceğine inanıyor. Buradan alım yapmanın Poppe’ye gore ciddi kar bırakma ihtimali var.

Cosmos (ATOM) aşağı yönlü hareketini devam ettirirse 16 ve 12,3 dolar desteklerinin izlenmesi gerekiyor. Bu son düzeltmeyle birlikte Poppe yeni ATH yürüyüşünün başlayacağına inanıyor.

Tezos (XTZ)

Bitcoin paritesinde inişli çıkışlı hareketlerini kısa süredir yavaşlatan Tezos (XTZ) ciddi bir alım fırsatı verebilir. Fiyatın BTC işlem çiftinde 8730 Satoshi’den girişe uygun bulunduğunu korumak için çaba sarfeden Poppe yeni ATH yolculuğu için 11600 Satoshi’nin hacimli kırılması gerektiğin düşünüyor.

Tezos (Xtz)
Tezos (Xtz)

Elbette bu ATH yolculuğu direkt olarak bir tek yukarı olmayacak. Fiyatın 19000 Satoshi seviyelerinde konsolide olacağını tahmin eden Poppe mevcut fiyata gore BTC bazlı olarak %100 yükseliş bekliyor. Ancak yukarıda paylaşılan desteklerin önemi büyük özetlemek gerekirse alım için acil etmemekte yarar olabilir.

Gerçek bir süper döngünün başladığını korumak için çaba sarfeden Poppe piyasanın mevcut durumunu koruması halinde bunun olacağına inanıyor.

Synthetix (SNX)

Dördüncü sırada Synthetix (SNX) bulunuyor. Bitcoin (BTC) paritesinde Synthetix (SNX) incelemesi icra eden Michael Poppe, grafiğin fırsata işaret ettiğini korumak için çaba sarfediyor. Sürekli olarak yüksek zirveler icra eden ve derin dipler oluşturan fiyatın şu an diplerde bulunduğunu korumak için çaba sarfeden Poppe 2100 Satoshi seviyelerine işaret ediyor. Buraya yakın bir seviyeden yapılacak alımın %200’e kadar kazanç bırakabileceğine inanıyor.

Synthetix (Snx)
Synthetix (Snx)

Yakın zamanlı 4 büyük hareketi incelemiş olduğu grafikte asgari 4200 Satoshi hedefi bulunan Poppe alım için doğru zamanı bekleyecek. Ancak daha ilkin oluşan diplerin oldukca daha altına inen bir fiyattan kaçılması gerektirme ettiğini de korumak için çaba sarfediyor.

Chainlink (LINK)

Listenin sonunda Chainlink (LINK) var, fiyatın Bitcoin (BTC) paritesinde incelemesini yapan Poppe bunun daha doğru sonuçlar vereceğine inanıyor. Son düşüşün 4560 Satoshi desteğine bir seyahat bulunduğunu korumak için çaba sarfeden analist 4500’ün stop olması gerektirme ettiğini düşünüyor. Oluşacak yeni diple birlikte fiyatın ciddi anlamda yükseleceğine inanan Poppe %50’nin üstünde kazanç bekliyor.

“Eğer 4500 Satoshi seviyelerinden alım yapabilirseniz 6000 Satoshi üstünde satış fırsatları bulacaksınız”.

Poppe eğer farkındaysanız bugün birçok altcoin için alım fırsatları ve sonrasında görülecek fiyatlarla ilgili tahminler paylaştı. Bunun aslolan sebebi Bitcoin (BTC) için beklediği 44.000 seviyesidir. Bitcoin fiyatı için tekrardan 44.000 doları hedefleyen Poppe altcoinlerde ciddi alım fırsatları doğacağını düşünüyor. Bu fırsatların en iyi 5 tanesini de bir tek birkaç dakika ilkin takipçileriyle paylaştı.

Elbette kripto para piyasaları son aşama risklidir ve burada paylaşılan bilgiler yatırım tavsiyesi içermez.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.