Altcoin HaberleriHaberler

Tanınmış Kripto Para Analisti 100 Kat Artma Potansiyeli Olan Projeyi Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para analistlerinden Randall Trzaska, fiyatı 100 kat artabilecek ucuz bir altcoin duyurdu. Geliştirici ekibe övgüler dizen ve fiyatının son aşama düşük bulunduğunu korumak için çaba sarfeden Randall devamlı olarak bu biçim fırsatları kovalıyor ve takipçileriyle paylaşıyor. Peki bu gizli saklı mücevher hangi altcoin ve ne işe yarıyor?

Siren (SI)

Ağustos 20’de 0,70 dolardan alıcı kabul eden Siren (SI) şu an %13 düşüşle 0,48 dolardan işlem görüyor. Merkezi olmayan yapısıyla ERC-20 tokenlar için teminatlı opsiyon sözleşmeleri oluşturan Siren (SI) mühim bir ihtiyacı karşılıyor.

Zincir üstü opsiyon işlemleri için üçüncü taraf uzlaşma mekanizmalarına gerekseme duymayan Siren (SI) protokolünde sipariş eşleştirmesi de gerekmiyor. Tokenize opsiyon sözleşmeleri tutmak ve bunların etken ticaretiyle uğraşmak isteyen ustalaşmış yatırımcılara hizmet veren Siren (SI) pazarda önemli bir eksikliği de tamamlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altcoin Yatırım Tavsiyeleri

Randall şunları söylüyor:

“Peki opsiyon sözleşmeleri neden önemli? Kripto para birimlerine kurumsal ilgi artıyor ve ustalaşmış yatırımcılar kripto opsiyon sözleşmelerine yöneliyor. Daha iyi stratejiler kurarak işlem yapmak isteyen kripto para yatırımcıları Siren (SI) yardımıyla bu opsiyon sözleşmelerine ulaşabilecek”.

Siren (SI) tarafınca Ethereum ağında üretilen SI bir ERC-20 tokendır. Yönetişim amacıyla basılan bu token, yatırımcıların projede söz sahibi olmalarına olanak tanıyor.

Siren (Si) Fiyat Tahmini
Siren (Si) Fiyat Tahmini

Siren (SI) Fiyat Tahmini

Fiyatı 4,3 dolar ATH noktasından %85’ten fazla düşen Siren (SI) yaklaşık 0,48 dolardan alıcı buluyor. Randall, projenin bazı risklerinden de bahsediyor. Projesinin siber güvenlik noktasında eksiklikleri bulunuyor. Fikir her ne kadar güzel olsa da Siren (SI) dün  4 milyon dolarlık bir saldırıya uğradı. Fiyatın bugün ki sert düşüşünü buna bağlayabiliriz.

Analist Randall bu konuyla ilgili şunları söylemiş oldu:

“Çok ilginç Quanstamps tarafından denetlendiler ve güvenli olduğunu düşünüyorduk. Buna rağmen bir saldırı oldu. Ben bu saldırıyla birlikte düşen fiyatın ciddi yükselişe kapı aralayacağını düşünüyorum. SushiSwap ve PancakeBunny ile benzer şekilde yükselebilir. Fiyatın güncel seviyesinin oldukca uzun bulunduğunu düşünüyorum”.

Randall mevcut fiyatın 100 katına kadar çıkma potansiyeline sahip bulunduğunu düşünüyor. Elbette bu hack saldırısı Siren (SI) için güven zedeleyici bir durumdur.

Olay özelinde Quanstamps tarafınca denetlenen projelerin risk içermiş olduğu fikrine de ulaşabiliriz.

UYARI: İnternet sitemizde paylaşılan bilgiler hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi içermez. Kripto para piyasaları son aşama volatil bir yapıya sahip olup ciddi riskler barındırmaktadır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.