Bitcoin Haberleri

Tecrübeli Analistler Bitcoin Fiyatında Bu Seviyeye Düşüş Bekliyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Deneyimli kripto para analistleri kripto para piyasasındaki son durumu yakından incelemeye devam ediyor. En büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) fiyatında sert düşüşe yol açan gelişmeler dikkat çekerken analistlerin açıklamaları yatırımcılarda endişe yarattı. Kripto para topluluğunun yakından takip ettiği isimler arasında “Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı Robert Kiyosaki de bulunuyor. BTC fiyatı düşmeye devam ederken yeni seviyeleri işaret eden Kiyosaki, Bitcoin’in dibe vurmasını dört gözle beklediğini ve 12.000 ila 10.000 dolar seviyelerinde dip yapacağını söyledi.

Analistlerin BTC’de Düşüş Beklentisi

Bitcoin Yeni Ralliye Baslayabilir Mi

Bloomberg emtia analisti Mike McGlone, Bitcoin’in Temmuz 2020’de görülen seviyelere kadar gerileyebileceğini söyledi. Deneyimli analist, bu haftaki kripto satışlarının, risk varlıklarının karşı karşıya olduğu risk sebebiyle arttığına dikkat çekti. Kripto paralarla ilgili başarılı tahminleri ile bilinen Mike McGlone, Bitcoin’in mevcut fiyattan yüzde 39 oranında değer kaybedebileceğini söyledi. Tecrübeli analistin bu tahmini Bitcoin fiyatında 10 bin dolarlı seviyelere işaret ediyor.

Anonim kripto para analistlerinden Rekt Capital ise, “İnsanlar BTC’nin bir daha asla yüzde 80’lik bir ayı piyasası görmeyeceğini düşünüyor. Çünkü artık ana akım ve bir varlık için çok olgun.” paylaşımıyla dikkat çekti. Rekt, Bitcoin’in ortalama bir ayı piyasasında yüzde 84.5 oranında düştüğü tarihsel geçmişine bakarak 11.000 dolara gerileyebileceği konusunda uyarılarda bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.