Analiz

Solana Fiyat Analizi: SOL Yeni Rekoru Kırabilecek Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para biirmlerinin amiral gemisi Bitcoin fiyat rekorunu kırdırktan sonra 60.000 dolar seviyesine geriledi. BTC’deki bu düşüş altcoinleri hareketlendirse de bunlardan en öne çıkanı popüler kripto para birimi Solana oldu. SOL fiyatı son günlerde ATH seviyesine yaklaşsa da rekoru kıramadı.

Solana (SOL) Rekora Çok Yaklaştı!

Solana (SOL), bir sonraki büyük direnç alanı olarak hareket etmeye devam edecek. O zamandan beri SOL, 192 dolar seviyesinde destek buldu. Son rallinin oldukca büyük momentumu göz önüne alındığında, Solana fiyatı yeni bir düzeltmeye gidebilir.

Solana Analiz
Solana Analiz

Teknik Göstergeler Solana İçin Ne Söylüyor

İşlem Hacmi: Solana mavi flamanın üzerine çıktıkça hacim patladı ve bu tüm zamanların en yüksek dirence doğru süratli bir yükselişe neden oldu. O zamandan beri, hacim azaldı ve bir sonraki hamleden önce bir konsolidasyon sürecini destekledi.

RSI: RSI, 4 saatlik zaman dilimindeki son rallinin zirvesi esnasında aşırı alım bölgesine (>70) girdi. Daha sonrasında ise RSI, devam eden düzeltme ile birlikte 70 puanın altına düştü.

MACD: MACD hareketli ortalama ve histogramı, günlük zaman diliminde oldukca yükselişini sürdürürken, 4 saatlik zaman diliminde minimal bir düzeltme yapılıyor.

Solana Fiyat Tahmini

Popüler altcoin Solana fiyatı mavi flamayı kırdığından beri yükselişini sürdürdü. Sol’un fiyatı 177 doların üstünde olduğu sürece, 216 doların ATH seviyesinin tesst etme şansı yüksek. Ancak, SOL fiyatI 177 dolar seviyesinin de altına gerilerse bu geçersiz kalacaktır.

Solana Fiyat Analizi
Solana Fiyat Analizi

Yakın gelecekte Solana‘nın 200 dolar civarında bir konsolidasyon görmesi umut ediliyor. Analistler popüler kripto para biriminde kısa vadede volatil hareketler bekliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.