Haberler

Tencent Cloud ve Strange Universe Technology’den Ortaklık!

Çinli teknoloji şirketinin bulut bilişim bölümü Tencent Cloud, Web3 işletmesi Strange Universe Technology ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tencent Cloud ve Strange Universe Technology’den ortaklık. Çinli teknoloji şirketinin bulut bilişim bölümü Tencent Cloud, Web3 işletmesi Strange Universe Technology ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Tencent Cloud ve Strange Universe Technology, yeni Web3 hizmetleri sunmak için işbirliği yapıyor.

Tencent Cloud ve Strange Universe Technology’den Ortaklık!

Web3’ü her geçen gün daha sık duyuyoruz ve sonuç olarak işletmelerin yatırım yaparken üzerinde düşündükleri bir konu. Tencent Cloud ve Strange Universe Technology, en son bu konuda anlaşmaya vardı. Bu iki şirket, Web3’teki işletmeler için sanal gerçeklik mekanları geliştirmek üzere birlikte çalışma anlaşmasını açıkladı.

Singapur’da kurulan Strange Universe Technology, şirketlere etkinlikler ve pazarlama için 3D mekanlar sunuyor. Singapur merkezli işletmenin Hong Kong, Şanghay ve Shenzhen ofisleri de mevcut.

Tencent Cloud yaptığı açıklamada, VR ile ilgili ürünlerini ve bulut hizmetlerini, gerçek zamanlı bir bulut oluşturma hizmeti de dahil olmak üzere Strange Universe’nin sanal gerçeklik platformunda kullanıma sunacağını duyurdu.

Tencent’in oyun şefi, önümüzdeki beş yıl içinde şirket işletim sistemleri ve VR donanımlarının oluşturulmasını ikiye katlarken, artırılmış gerçeklik (XR) bölümünün kurulduğunu Haziran ayında duyurdu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.