HaberlerAltcoin Haberleri

Terra CEO’sunun Açıklamaları Twitter’da Sert Tepki Aldı!

Terraform Labs'ın kurucusu Do Kwon sonunda Twitter'da sessizliğini bozdu. CEO, bugün erken saatlerde yayınladığı bir tweet'te kripto dünyasında sansüre dayanıklı merkeziyetsiz paranın gerekliliğini yeniden doğruladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Terra CEO’sunun açıklamaları Twitter’da sert tepki aldı. Şirketin CEO’su Do Know, Terra (LUNA) sorununun yansımaları devam ederken nihayet konuştu.

Terraform Labs’ın kurucusu Do Kwon sonunda Twitter’da sessizliğini bozdu. CEO, bugün erken saatlerde yayınladığı bir tweet’te kripto dünyasında sansüre dayanıklı merkeziyetsiz paranın gerekliliğini yeniden doğruladı.
Do Kwon mesajında “merkeziyetsiz ağların merkeziyetsiz paraya ihtiyacı olduğunu ve Bugün buna her zamankinden daha fazla ihtiyaç var. ” açıklamalarında bulundu. Do Kwon’un yorumu birkaç Twitter kullanıcısından sert bir tepki aldı. Kwon’un kendileriyle dalga geçtiğini hisseden kullanıcılar, Terra kurucusunun gönderisinin altındaki yorum kutusunu kapatmasına rağmen alıntı tweet’leri alıntılayarak öfkeyle yanıt verdi. Do Kwon’a dolandırıcı diyen kullanıcılar, yöneticinin derhal gözaltına alınmasını istedi.

4C

ABD ve Güney Kore’de soruşturmalar sürerken yatırımcılar adaletin yerini bulmasını bekliyor. Terra krizi yaygın anarşiye ve aynı zamanda çok sayıda intihara yol açtı. Birçok yatırımcı için LUNA ve UST fiyatlarındaki gecelik düşüş bir felaket oldu. Do Kwon ve şirketi sayısız toplu davanın hedefi oldu. Güney Kore ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki soruşturmaların bulgularını heyecanla bekliyoruz. Do Kwon, yorumlarını USDC stablecoin ihraççısı Circle’ın Tornado Cash’e bağlı tüm Ethereum adreslerini bloke etmesinin ve 75.000 USDC’yi dondurmasının ardından yaptı. Milyonlarca dolar değerindeki kripto para birimini kaçırmak için kullanılan bir kripto para birimi karıştırma hizmeti olan Tornado Cash, ABD Hazine Bakanlığı tarafından onaylandı. Kullanıcılar, blok zincirindeki kripto para birimi işlemlerini gizlemek için merkeziyetsiz Tornado Cash programını kullanabilir. Düzenleyiciler, gizlilik savunucularının var olmaları için tamamen geçerli nedenler olduğunu iddia etmelerine rağmen, bu platformların kara para aklamak ve ambargoları aşmak için kullanılmasından endişe duyuyor.

Ünlü Hukuk Şirketinden Toplu Dava

TerraForm Labs’a, kurucusu Do Kwon’a, araştırma direktörü Nicholas Platias’a ve yatırımcıları milyarlarca dolarla dolandıran diğer şirketlere karşı ABD’de başka bir toplu dava açıldı. Hukuk firması Bragar Eagel & Squire PC bir toplu davada sanıkların Borsa Yasasını, Menkul Kıymetler Yasasını, Yolsuzluk Yasasını ve Kaliforniya yasasını ihlal ettiğini iddia ediyor. ABD Kaliforniya Kuzey Bölgesi Bölge Mahkemesinde TerraForm Labs, Do Kwon ve Nicholas Platias aleyhine üç toplu dava açıldı.

Images?Q=Tbn:and9Gcqmojxcuwdffiu6Z 3Opjcerpxbs1Oqnse Vg1O5Fkny3Auxnbrj6Wjdyxslrzp0Ckz0Fy&Amp;Usqp=Cau

Haber açıklamasına göre, geçen Pazartesi günü, TerraForm Labs’ın kurucuları Do Kwon ve Nicholas Platias, Bragar Eagel & Squire PC tarafından açılan bir toplu davanın hedefleriydi. Ek olarak, Jump Trading, Republic Capital, Republic Maximal, Tribe Capital, DFinance Capital, DFinance Technologies, GSR/GSR Markets ve Three Arrows Capital (3AC) bağlı kuruluşları ile kayıt altında.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.