Altcoin HaberleriHaberler

Terra Ekosisteminde Parlamaya Hazır En İyi 4 Proje

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Terra (LUNA), protokolün sabit paralarının fiyatını dengelemek için kullanılır. LUNA sahipleri yönetişim tekliflerini sunabilir ve oylayabilir, bu da ona bir yönetişim belirtecinin işlevselliğini verir. Gelin Terra ekosisteminde yükselmeye hazır en iyi 4 projeye bir göz atalım.

Anchor Protocol (ANC)

Anchor, günlük piyasa oynaklığına karşı koruma sağlarken token kullanıcılarına uzun vadeli fiyat istikrarı, satın alma gücünün korunması ve enflasyona karşı koruma sunmayı amaçlamaktadır.

Anchor, Terra’daki en eski DeFi protokollerinden biridir. Anchor, Terra blok zincirinde %47,14 hakimiyet ile borç verme ve ödünç alma platformudur ve yerel belirteci ANC’de yapışkan getiriler, para piyasaları ve teşvikler kullanarak 19 milyar doların üzerinde bir TVL’ye sahiptir. Anchor Protocol, tamamen merkezi olmayan, sabit gelirli bir platformdur.

Minimum mevduat ve KYC olmadan bir tasarruf hesabı olarak kullanabilirsiniz. Kullanmaya başlamak için bir Terra istasyonu cüzdanı oluşturmanız ve platforma bağlamanız yeterlidir. Anchor’ın özellikleri kazanma, ödünç alma, bağlama ve yönetişimdir.

ANC şu anda toplam 657 milyon dolarlık piyasa değeri ile yaklaşık 3.41 dolardan işlem görüyor.

Herkes platforma giderek ve bir Terra istasyonu cüzdanı veya bir cüzdan bağlantı seçeneği ile bağlanarak Anchor Protokolüne katılabilir.

Mirror Protocol (MIR)

Bahsedilmesi gereken ikinci proje ise Mirror Protocol (MIR). Mirror Protocol, Terra’daki en eski projelerden biridir, bu nedenle Mirror, yaklaşık 844 milyon dolalrlık bir TVL’ye sahip DeFi protokolüdür, çünkü dünyanın herhangi bir yerinde, herhangi bir kişi tarafından hisse senedi ticareti yapma olanağı vaat eder ve proje bunu para basmak suretiyle yapar.

MIR şimdilik 2,24 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri 176 milyon doların üzerinde.

Loop Finance (LOOP)

Terra ekosistemindeki son proje ise Loop Finance’tir (LOOP). Loop Finance, 75.000’den fazla kullanıcının Terra’nın jetonuyla 900.000’den fazla işlem yapmasına yardımcı olan merkezi olmayan bir borsadır ve şu anda yalnızca 26 milyon dolarlık bir TVL’ye sahiptir.

Bir çok farklı şekilde faydalanabilirsiniz. İlk olarak, makaleler oluşturup derecelendirerek ve çok çeşitli jeton ticareti yaparak LOOP jetonları kazanabilirsiniz. Takas ücretleri ve LOOP jetonları kazanmak için likidite sağlayabilirsiniz.

Sabit getiri ile NFT’leri basıp takas edebileceğiniz bir DeFi NFT pazarı var ve bu özellik yakında kullanıma sunulacak. Son olarak, bir beta test aşamasında uygun bir yerde toplanan LOOP’un tüm varlıklarına göz atabileceğiniz bir cüzdan var.

LOOP 0.18 dolardan el değiştiriyor ve piyasa değeri 15 milyon doların üzerinde.

Loop Finance, LOOP edinmenin en ucuz yoludur, ancak en az 596 APR almak için LOOP’a da yatırım yapabilirsiniz.

Nexus Protocol (PSI)

Listemizde bir sonraki proje ise Nexus protokolüdür (PSI). Nexus protokolü, Anchor ve Mirror on Terra’dan daha iyi çözümler sunmayı vaat eden bir DeFi protokolüdür.

Nexus protokolünün amacı, Terra ekosistemindeki verimi en üst düzeye çıkarmaktır. Çapa veya Ayna Protokolü kullandığınızda, LTV (kredi/değer) oranını veya teminat oranını manuel olarak takip etmeniz gerekir.

Nexus, Çapa ve Ayna kasaları sunarak bunu çözmeyi vaat ediyor. Bu tür kasanın ana noktası, tasfiye riskini ortadan kaldıracak bir LTV oranını sizin için yüksek tutacak bir akıllı sözleşme kullanmasıdır.

PSI 0,05 dolardan el değiştiriyor ve TVL yaklaşık 66 milyon dolar.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.