HaberlerAltcoin HaberleriEkonomi

Terra Projeleri Rotasını Başka Ağlara Çevirdi!

Terra blok zinciri ağındaki projeler, Terra'nın çöküşüden sonra diğer ağlara geçiyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Terra projeleri rotasını başka ağlara çevirdi. Terra blok zinciri ağındaki projeler, Terra’nın çöküşüden sonra diğer ağlara geçiyor. Web3 protokollerinin Terra ağı üzerinden taşınmasıyla ilgili bir başka yeni brifing, Polygon Studios CEO’su Ryan Wyatt tarafından verildi.

50’ye Yakın Terra Projeleri Poligon’a Taşınıyor

Mayıs ayının ortasında Terra’nın yerel kripto para birimleri LUNA ve UST‘de bir çökme meydana geldi.
Bu çöküşün bir sonucu olarak, çok sayıda yatırımcı büyük kayıplara uğradı. Öte yandan bu geçiş sırasında onlarca protokol Polygon Network’e (MATIC) kaydırıldı.

Polygon Studios CEO’su Ryan Wyatt konuyla ilgili tweet attı:

Terra projelerine geçiş başladı. One Planet, 0xPolygon ve Derby Stars da dahil 48’den fazla proje var ve sayı artıyor. Tüm bu harika geliştiricilere yardım etmek ve gelişen ekosistemimize hoş geldiniz demek harikaydı!

https://twitter.com/Fwiz/status/1545555539299487745?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1545555539299487745%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.coinkolik.com%2Fterra-projelerinin-gocu-basladi%2F

Wyatt, protokollerin Polygon‘a transferinin ekosistem tarafından destekleneceğini de sözlerine ekledi. Sorunsuz bir geçişi garanti etmek için kaynak ve sermaye desteğinin sunulacağını da belirtmişti.

Geçmişi düşündüğümüzde,

Mayıs ayında sadece birkaç gün içinde LUNA ve UST neredeyse sıfıra ulaştı. Terra’nın kurucusu Do Kwon, 27 Mayıs 2022’de Terra 2.0 ile blok zincirini yeniden başlattı. Ancak dApp ekosistemi yok edildi.

Terra, TVL açısından, bu çöküşten önce Ethereum‘dan sonra ikinci en büyük akıllı sözleşme platformuydu.
DeFi Llama’nın istatistiklerine göre, TVL metrikleri son haftalarda yaklaşık bin kat azaldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.